iznenadili slavljenicu

Pogledajte kako glumci iz Kumova izgledaju kad se opuste, osvanule su snimke vesele rođendanske proslave na kojoj su se okupili!

Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Instagram/Screenshot 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Proslava rođendana Ane Uršule Najev Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški +24 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Galerija

Ana Uršula Najev proslavila je rođendan s kolegama iz serije "Kumovi", koji su joj priredili tulum iznenađenja.

Glumca Ana Uršula Najev, koju gledamo u "Kumovima" kao Lucu Akrap, napunila je 27 godina, a kolege iz hit-serije tim su joj povodom priredili rođendanski tulum iznenađenja.

Okupili su se u jednom kafiću, gdje su dočekali Anu Uršulu, koja je bila vidno iznenađena i nije mogla suzbiti emocije.

Domagoj Ivanković, kojeg gledamo u ulozi Josipa, izveo je i nekoliko mađioničarskih trikova, dok se Jagoda Kumrić, koja u "Kumovima" glumi Vedranu, primila mikrofona i zapjevala.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev i Nika Barišić Celebrity Luce i Lara iz Kumova kakve dosad još nismo vidjeli: U izdanjima dostojnim holivudskih zvijezda pokorile su crveni tepih!

Prizore s proslave podijelila je slavljenica u svojim pričama na Instagramu, a možete ih pogledati i u našoj galeriji.

Ani Uršuli rođendan je javno čestitao i Faris Pinjo, bosanskohercegovački glumac i pjevač kojeg gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i za kojeg se već neko vrijeme šuška da joj je dečko.

''Sretan rođendan kraljici umjetnosti!'' napisao je Faris na društvenim mrežama, čime je dodatno rasplamsao glasine o njima.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

Oboje o svemu tome mudro šute, no Najev je nedavno za Večernji list rekla što misli o medijskim nagađanjima o njezinu ljubavnom životu.

''Ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane dok se ne udam'', rekla je.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev Celebrity Lucu iz Kumova na koncertu iz publike bodrio nedavno razvedeni kolega, za kojeg se šuška da joj je više od prijatelja!

Ipak, dodala je kako se osjeća po ljubavnom pitanju.

''Jako sam sretna!'' rekla je kratko te priznala da je istina kako se ljubav dogodi kad je najmanje očekujete.

Faris se prošle godine razveo od glumice Tare Thaller, nakon malo više od godinu dana braka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP +25 Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Celebrity Pogledajte kome je Mario Roth pred cijelom Hrvatskom poručio: "Dečko, ti nisi normalan!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput na Instagramu - 4 +27 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene