na početku su se skrivali

Naša lijepa glumica više se ne odvaja od svog bivšeg mentora, s kojim je pronašla ljubav brzo nakon razvoda!

Tara Thaller Tara Thaller Darko Tomas/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Thara Thaller - 1 Thara Thaller - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +21 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić nisu skrivali koliko su zaljubljeni na modnoj reviji brenda ELFS u Zagrebu.

Glumica Tara Thaller i njezin partner, plesač Mateo Cvenić, od početka svoje veze privlače veliko zanimanje javnosti i nigdje ne prolaze neprimijećeno.

Ništa drugačije nije bilo ni na modnoj reviji brenda ELFS u Zagrebu, koja je okupila brojna poznata lica, no Tara i Mateo po dolasku su ukrali svu panju.

Oboje su se dotjerali u skladu s prigodom; Tara je nosila crnu haljinicu bez naramenica, a Mateo je kombinaciju traperica i bijele majice podigao elegantnim sakoom te su zagrljeni pozirali okupljenim fotografima.

Pogledaji ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od naših najljepših glumica nakon razvoda priznala da opet ljubi, i to plesača s kojim su je već neko vrijeme povezivali: "Situacija nije bila idealna..."

Podsjetimo, Tara i Mateo započeli su vezu nedugo nakon što je ona objavila da se razvodi od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje, kojeg trenutno gledamo kao natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Tara i Faris bili su u braku malo više od godinu dana, a ona se s Mateom zbližila u showu "Ples sa zvijezdama", u kojoj joj je on 2022. bio mentor.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TARA THALLER (@tara.thaller)

Ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, no više s ne trude sakriti koliko su zaljubljeni, a nedavno su otkrili i jesu li na vidiku zaruke.

Pogledaji ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od naših najljepših glumica nakon razvoda priznala da opet ljubi, i to plesača s kojim su je već neko vrijeme povezivali: "Situacija nije bila idealna..."

"Dok je ljubavi samo tako nek ostane. Nije bitno po meni kako ćeš ti to dalje upgradeati ili formulirati, jednostavno ako se dvoje ljudi voli nek se voli. Nije bitno, zaruke, brak, veza", rekao je Mateo u IN magazinu, a Tara se složila s njim.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene