"Oživio si ga!"

Završio je bez glasa i na injekcijama, ali to nije umanjilo njegovu genijalnost: Što god da se u životu događa, show must go on!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 2 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 5 Faris Pinjo - 4 Faris Pinjo kao Freddie Mercury - 19 Faris Pinjo kao Freddie Mercury - 18 Faris Pinjo kao Freddie Mercury - 17 Faris Pinjo kao Freddie Mercury - 16 Faris Pinjo kao Freddie Mercury - 15 +14 Faris Pinjo kao Freddie Mercury - 14 Galerija

Faris Pinjo se u sedmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u legendarnog i nikad prežaljenog Freddieja Mercuryja.

Glumac Faris Pinjo nastupio je posljednji u sedmoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" i to u ulozi legendarnog Freddieja Mercuryja.

Faris je pripreme za tu ulogu odradio pod prehladom i ostao je bez glasa kojeg je morao dobro čuvati.

"Možda najbolji pjevač koji je hodao ovom planetom, teže nema, teže ne može. Kao lagan je i fluidan i čvrst, mislim da je karizma duša koja živi zauvijek. Ja sam u ovoj emisiji htio pokazati da nisam pjevač, nego glumac, nemojte me više svrstavati u pjevače. Što god da se u životu događa, show must go on", zaključio je Faris.

Pogledaji ovo Faris Pinjo kao Kaarija, TLZP Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

"Skoro vam je ime isto, oživio si Freddieja na ovoj pozornici, on je po meni najveći i najjači muški vokal ikada, dobio si jednu od najmoćnijih balada. Imao je posebnu vokalnu liniju, malo mi se čini da si malo promukao. Što se dogodilo?", upitao ga je Mario Roth.

"Da, jučer nisam mogao govoriti pa su bile i neke injekcije i tako", priznao mu je Faris, nakon čega je dobio dodatni aplauz.

"Farise, to apsolutno nije umanjilo tvoju maestralnu mogućnost imitacije, ti si glumac i ovo je bilo sjajno", zaključio je Mario.

Pogledaji ovo Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

"Ja ti mogu samo reći da si bio odličan, u niti jednom trenutku nisam čula da si bio na nekakvim injekcijama, da nisi bio dobro, dobar glas daleko se čuje. Tako da svaka ti čast", Minea.

"Pokazao si opet svoj raskošni talent, da možeš gladan pjevat, fenomenalan si stvarno i ovaj show će pomoći tvojoj karijeri, da možda pronađeš svoj još bolji put i bolju karijeru", Enis

"Već drugi maestrali brko u ovoj emisiji. Čestitam ti, da ne duljim, hvala ti", zaključio je Goran Navojec.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 12 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 13 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 14 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 9 +26 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak kada Minea više nije mogla suspregnuti suze, a nije bila ni jedina: "Sad kad završi ovaj show, ja ću nazvati svoju..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Igor Mešin i Filip Detelić Naša mala klinika Ekipa iz serije Naša mala klinika +11 Ekipa iz serije Naša mala klinika Zanimljivosti Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene