povratak u 2006.

Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP Luka Nižetić, TLZP +19 Luka Nižetić, TLZP Galerija

Luka Nižetić je zbog showa "Tvoje lice zvuči poznato" vratio frizuru kakvu je imao 2006. godine, kad je s Lanom Jurčević snimio hit-duet "Prava ljubav".

U šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" prvi put smo imali priliku vidjeti VIP duet, poseban zadatak koji je pripao Farisu Pinji.

Gljiva mu je dodijelila duet Luke Nižetića i Lane Jurčević "Prava ljubav", a pravo iznenađenje je bilo kada se Farisu, koji se transformirao u Lanu, na pozornici pridružio pravi Luka.

"Moram pohvalit Farisa da fantastično pjeva. Ovaj falset je fantastičan i rijetko koji pjevač može to zadržat ovako dugo", rekao je Luka nakon izvedbe.

"Ako bude nekih događaja, da se Lana i ja moramo pojavit skupa, s obzirom na to da je Lana na porodiljnom, možeš ti Farise umjesto nje" dodao je i nasmijao sve u studiju.

A kako bi što vjernije dočarao sebe iz vremena kada je nastala ova pjesma, i Luka je moram proći kroz malu transformaciju.

"Meni su htjeli maknuti tetovaže i htjeli su me brijat, a ja nisam dozvolio, ali su najvažniju stvar stavili, a to je ovaj popularni repić, zbog kojeg su se tad svi grozili i molili me da ga ošišam, uključujući i Lanu, ali ja sam rekao ne", objasnio je pa je pokazao repić. "Pravda za repić!" povikao je zatim Luka.

Što vi mislite o ovoj frizuri?

Kakva vam je ova frizura Luke Nižetića?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U našoj galeriji se prisjetite i kako je Luka izgledao 2006. godine, kad je s Lanom snimio ovaj duet. 

Inače, Luka i Faris kao Lana od žirija su dobili same pohvale, a oduševili su i publiku, koja je nakon njihova nastupa vikala: "Hoćemo još!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard u ''Inspektoru Rexu'' - 1 Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard +20 Gedeon Burkhard Celebrity Zgodnog inspektora 23 godine nakon krimi-serije nije lako prepoznati, a veliku pozornost privukao je i svojim pomalo bizarnim ljubavnim životom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene