samozatajna glumica

Matija iz Kumova podijelila nepoznate detalje iz privatnog života: "Već dugo sam sretna u ljubavi, veselim se postati mama!"

Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Nova TV 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Daria Lorenci Flatz Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Lovro Kondža i Mirna Mihelčić +21 Lovro Kondža i Mirna Mihelčić Galerija

Mirna Mihelčić proslavila se u seriji "Kumovi" kao Matija Macan, a sada je progovorila o svojem privatnom životu.

Glumica Mirna Mihelčić osvojila je simpatije javnosti kao Matija Macan u hit-seriji "Kumovi", a sada je prvi put progovorila o svojem ljubavnom životu.

"Mogu reći samo to da sam već dugo sretna u ljubavi", kazala je 27-godišnja Šibenčanka je u intervjuu za Ekran Večernjeg lista, a otkrila je i kakvi je muškarci privlače.

"Do sada nisam ulazila u neke ljubavne odnose s kolegama glumcima, a privlače me dobri, pošteni i posloženi muškarci. Njegova profesija mi je manje bitna od tih glavnih karakteristika koje zapažam", rekla je.

Pogledaji ovo Mirna Mihelčić Celebrity Zvijezde "Kumova" nije baš lako prepoznati izvan seta, pogledajte kako izgledaju kad se dotjeraju za izlazak!

Mirna je u "Kumovima" majka djevojčice Cvite, a priznaje da i sama razmišlja o majčinstvu.

"Kad dođe vrijeme za to, ali svakako bih voljela biti majka. Slažem se s tim da je ženina najljepša uloga ona majčinska i to je sigurno nešto predivno. Veselim se jednog dana postati mama", izjavila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Mihelčić (@nisan_mirna)

Mirna nam je ranije otkrila neke dosad nepoznate detalje o svojoj televizijskoj kćerkici Cviti.

"Bebu Cvitu glumile su tri bebe i jedna od njih, ona prva, bio je mali dječak David star svega 15 dana. A najduže nam se zadržala malena Astrid. Čim bi ona došla na set uzela, bih je od njezinih roditelja i najradije se ne bih odvajala od nje. Svima se smije i sa svima je dobra. Najbolja beba koju sam mogla dobiti", ispričala nam je glumica koju su "Kumovi" vinuli u zvijezde, a prošle godine donijeli su joj i nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice godine.

Pogledaji ovo Josip Žuvan Celebrity Kreativni producent Kumova o najemotivnijim trenucima na setu: "Nikad nisam vidio glumce u tako povišenom stanju. Baš je bilo nešto posebno"

"Kumovi" su trenutno u finalnoj utrci za nagradu Zlatni studio u kategoriji TV serija, što Mirni također puno znači.

"Uvijek kažem da je najveća nagrada svakom glumcu dobra gledanost i pohvala publike, ali svaka nominacija i nagrada kao što je Zlatni studio veliki su vjetar u leđa. Preponosna sam na cijeli projekt i zahvalna", rekla nam je Mirna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Lopez seksi fotkom u donjem rublju napravila pomutnju na društvenim mrežama: "Ben Affleck je pravi srećković!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Hoult i Hugh Grant Nicholas Hoult i Hugh Grant Nicholas Hoult Nicholas Hoult +11 Nicholas Hoult Nekad i sad Slatki klinac iz filma Sve zbog jednog dječaka odrastao je u prezgodnog frajera koji ne prestaje nizati glumačke uspjehe!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene