kakve ljepotice!

Zvijezde "Kumova" nije baš lako prepoznati izvan seta, pogledajte kako izgledaju kad se dotjeraju za izlazak!

Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Nova TV 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Petra Kraljev Mirna Mihelčić Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev - 4 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev - 6 +16 Petra Kraljev Galerija

Zvijezde serije "Kumovi" Mirna Mihelčić i Petra Kraljev oduševile su izdanjima za proslavu rođendana portala Zadovoljna.hr.

Portal Zadovoljna.hr proslavio je veliki 15 rođendan, a na tulumu su bile i zvijezde najgledanije serije u Hrvatskoj - "Kumovi".

Pogledaj i ovo Mirna Mihelčić i Lovro Kondža "najradije se ne bih odvojila od nje" Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

Mirna Mihelčić, koja u seriji glumi Matiju Macan, i Petra Kraljev, koju gledamo u ulozi Milice Crljen, za tu su se prigodu posebno dotjerale, a nijednu nije lako prepoznati izvan seta.

Mirna je nosila crni sako i topić te elegantne bijele hlače, a kosu je uvila te je bila našminkanija nego inače.

"Kad dođem na posao, prvo dolazim u make-up te se događa transformacija iz Mirne s podočnjacima i bez šminke u Matiju koja izgleda popeglano. Stoga smo tu ujutro najranije zorom. Onda se budimo i dolazim k sebi tu. U šminki sam dosta kratko jer Matija i nema neku frizuru, možda 15-ak minuta taman da se malo razbudim. Nakon šminke idemo se u potpunosti prerušiti u Matiju da možemo ući u lik", ispričala je Mirna jednom prilikom za IN magazin.

Petra se odučila za lepršavu zelenu haljinu, koju je upotpunila bež sakoom i neutralnim modnim dodacima, dok smo je u seriji najčešće navikli gledati u upečatljivim i šarenim izdanjima.

Inače, serija "Kumovi" ušla je u finalni tjedan emitiranja, nakon čega ćemo se nakratko oprostiti od ekipe iz Zaglava.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +22 Sharon Stone Celebrity Ma je l' moguće da je njoj 65 godina? U sićušnom bikiniju legendarna plavuša srušila Instagram, pogledajte zašto!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Cvetković, Survivor - 1 Leo Cvetković, Survivor - 2 Leo Cvetković, Survivor - 3 Leo Cvetković, Survivor - 4 +18 Leo Cvetković, Survivor - 5 Celebrity Leo nam je otkrio za čime najviše žali poslije kraja avanture Survivor, a evo i tko su njegovi favoriti za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene