odmalena pred kamerama

Slatki klinac iz filma Sve zbog jednog dječaka odrastao je u prezgodnog frajera koji ne prestaje nizati glumačke uspjehe!

Nicholas Hoult Nicholas Hoult Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Hoult i Hugh Grant Nicholas Hoult i Hugh Grant Nicholas Hoult Nicholas Hoult Nicholas Hoult Nicholas Hoult i Bryana Holly Nicholas Hoult Nicholas Hoult i Jennifer Lawrence Nicholas Hoult i Kristen Stewart Nicholas Hoult +5 Nicholas Hoult Galerija

Nicholas Hoult imao je 11 godina kada je glumio u filmu "Sve zbog jednog dječaka", a sada je dobio jednu od glavnih uloga u novom filmu o Supermanu.

Britanski glumac Nicholas Hoult proslavio se kao Marcus u filmu "Sve zbog jednog dječaka" (About a Boy) iz 2002. godine, u kojem je glumio uz bok Hughu Grantu.

Tada mu je bilo samo 11 godina, a od preslatkog dječaka, koji se gledateljima uvukao u kožu, odrastao je u zgodnog frajera i nastavio je nizati uspjehe na glumačkom polju.

Pogledaji ovo Hugh Grant Zanimljivosti Nekadašnji zavodnik otkrio je u kojem bi filmu volio da nije glumio: ''Možda ću nekoga uvrijediti...''

Danas 34-godišnji Nicholas iza sebe ima niz filmova u kojima je odigrao zapažene uloge, kao što su "Pobješnjeli Max: Divlja cesta", "X-Men", "Jednaki", "Dvorac od pijeska" i drugi, a glumio je i u popularnoj britanskoj seriji "Nabrijani".

Dobio je ulogu i u novom DC-jevu filmu "Superman: Legacy", koji izlazi sljedeće godine i u kojem ćemo ga gledati kao glavnog negativca Lexa Luthora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicholas Hoult (@nicholashoult)

Što se tiče njegova privatnog života, Nicholas je od 2017. godine u sretnoj vezi s manekenkom Bryanom Holly, s kojom ima i dvoje djece.

U prošlosti je ljubio i oskarovku Jennifer Lawrence, koju je upoznao na snimanju "X-Mena" i s kojom je od 2012. do 2014. godine nekoliko puta prekidao vezu i mirio se. Kasnije se šuškalo i o njegovoj vezi s Kristen Stewart dok su zajedno glumili u filmu "Jednaki", no njih dvoje to nikad nisu potvrdili.

Pogledaji ovo Jennifer Lawrence Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

Kako Nicholas izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 +12 Tatjana Šojić Celebrity Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Lopez seksi fotkom u donjem rublju napravila pomutnju na društvenim mrežama: "Ben Affleck je pravi srećković!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene