to samo ona može!

Lawrence nasmijala svijet rečenicom koju je izgovorila u kameru, većina je poslije viđenog zaključila: ''Ne zaslužujemo Jennifer!''

Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Screenshot/Platforma X 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence - 3 Jennifer Lawrence - 2 Jennifer Lawrence - 1 Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence - 18 Jennifer Lawrence - 14 Jennifer Lawrence - 15 +19 Jennifer Lawrence - 12 Galerija

Jennifer Lawrence bila je jedna od uzvanica 81. dodjele Zlatnih globusa u Los Angelesu, gdje je bila nominirana i za najbolju žensku ulogu u komediji ili mjuziklu.

Američka glumica Jennifer Lawrence pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, na kojoj je i bila nominirana za najbolju žensku ulogu u mjuziklu ili komediji u filmu "Cura za sve", a o njezinoj izjavi svi govore nakon svečanosti.

Naime, u trenutku proglašenja dobitnice u njezinoj kategoriji, kamera je 33-godišnju Jennifer snimila kako govori ravno u nju: "Ako ne osvojim nagradu, odlazim." Nagrada je otišla u ruke njezinoj prijateljici Emmi Stone, no Jennifer se ipak nije pokupila, a njezin smisao za humor još je jednom sve dobro zabavio.

''Ne zaslužujemo Jennifer Lawrence'', našalili su se korisnici društvenih mreža. 

Oko 300 novinara, koji su glasali za najbolja filmska ostvarenja u prošloj godini, proglasilo je ''Oppenheimer'', priču o razvoju atomske bombe, najboljom dramom.

Film "Jadnici", s Emmom Stone u ulozi preminule žene koju su oživjeli znanstvenici, osvojio je pak nagradu za najbolji filmski mjuzikl ili komediju i pobijedio najveći lanjski hit na kinoblagajnama "Barbie".

Zvijezda "Oppenheimera", Cillian Murphy osvojio je nagradu za najboljeg glumca za ulogu J. Roberta Oppenheimera, dok je Emma Stone proglašena najboljom glumicom u filmskoj komediji ili mjuziklu.

Zlatni globus za najbolju glumicu u drami osvojila je Lily Gladstone za ulogu u filmu "Ubojice cvjetnog mjeseca", dok je za najboljeg glumca u komediji proglašen Paul Giamatti za ulogu u filmu "The Holdovers".

Za najboljeg redatelja proglašen je Christopher Nolan za režiju ''Oppenheimera'', a Robert Downey Jr., koji je u tom filmu glumio Oppenheimerova neprijatelja, osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca.

Da'Vine Joy Randolph osvojila je Globus za najbolju sporednu glumicu u filmu "The Holdovers".

Za najbolji strani film proglašena je francuska drama ''Anatomija pada'', koja je dobila i nagradu za najbolji scenarij.

Za najbolji animirani film nagradu je pak dobio ''Dječak i čaplja''.

U televizijskim kategorijama najboljom dramom proglašena je serija "Nasljeđe", dok je nagradu za najbolju TV komediju osvojio "Medvjed".

Ovom ceremonijom započela je sezona dodjele godišnjih nagrada u Hollywoodu, koja kulminira dodjelom Oscara 10. ožujka. Dodjela Zlatnih globusa okupila je vodeće filmske i televizijske zvijezde prvi put nakon šest mjeseci štrajkova glumaca i pisaca prošle godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift i Keleigh Sperry +25 Taylor Swift Zanimljivosti Svi pričaju o reakciji Taylor Swift kad je čula šalu na svoj račun, i njezini su fanovi poludjeli na ovo!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 +23 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene