Nisu se mogli suzdržati

Slavne face u nevjerici zbog voditelja Zlatnih globusa, njihove snimke šire se internetom, evo zašto su se hvatali za glavu i kolutali očima!

Selena Gomez i Taylor Swift Selena Gomez i Taylor Swift Screenshot/Platforma X 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jo Koy - 1 Jo Koy - 3 Jo Koy - 2 Selena Gomez i Taylor Swift Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 3 Taylor Swift Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper i mama Gloria Campano +15 Bradley Cooper i mama Gloria Campano Galerija

Jo Koy proglašen je najgorim voditeljem dodjele Zlatnih globusa u povijesti jer njegove šale i fore nisu nikome dobro sjele.

Ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa u Los Angelesu vodio je američki komičar Jo Koy, koji je svojim šalama i dosjetkama na račun najvećih zvijezda mnoge od njih šokirao i ostavio bez teksta.

Reakcije na društvenim mrežama o njegovu vođenju su burne, a pojavile su se i brojne snimke reakcija zvijezda koje je izazvao na svečanosti.

Kamere su tako uhvatile Harrisona Forda koji je okretao očima na njegove fore i šale, Selenu Gomez kako se hvata za glavu i kako komentira sve s Taylor Swift i nju kako mu upućuje otrovni pogled.

Mnogi korisnici društvenih mreža zaključili su da je Jo bio najgori voditelj u povijesti dodjele jer im se njegove šale i način vođenja nije nimalo svidio.

 

Jo Koy inače je američki stand-up komičar i glumac, proslavio se kao čest panelist u E!-ovoj kasnovečernjoj emisiji "Chelsea Lately", nakon čega je snimio niz specijala za Comedy Central i Netflix.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Bloom Tatarinov Nenad i Bloom Tatarinov +25 Bloom Tatarinov Celebrity Pogledajte gdje je Maja Šuput zatekla sinčića Blooma, pokušao je nešto sakriti od nje: "Dođi vidjeti gdje ti je dijete!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Celebrity Ekipa na internetu ne vjeruje da je voditelj Lopez postavio ovo pitanje: ''Pa nije valjda, samo ju je posramio zbog prošlosti!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene