Svjetski uspjeh

Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

Tatjana Šojić Tatjana Šojić DNEVNIK.hr 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 Tatjana Šojić Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Tatjana Šojić +6 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Galerija

Tatjana Šojić, koju pamtimo kao Mariju iz serije "Lud, zbunjen, normalan", ostvarila je ulogu u Netflixovu filmu "60 minuta".

Bosanskohercegovačka glumica Tatjana Šojić ostvarila je ulogu u Netflixovu filmu "60 minuta" o MMA borcu Octaviju Bergmannu koji odustaje od važnog meča kako bi se sastao s kćeri za njezin rođendan.

Međutim, to mora napraviti u roku od 60 minuta ili će izgubiti skrbništvo nad njom. Dodatni problem predstavlja mu grupa kriminalaca s kojom se suočava na putu do kćeri.

Tatjana u filmu glumi Danicu, zastrašujuću Srpkinju koja naređuje Octavijevu otmicu.

Pogledaji ovo Tatjana Šojić Celebrity Omiljenu Mariju iz "Lud, zbunjen, normalan" danas nije lako prepoznati, no rijetkim pojavljivanjem sve je oborila s nogu!

Film je na Netflix stigao 19. siječnja i trenutačno je među 10 najgledanijih filmova u Hrvatskoj, a u nastavku pogledajte najavu.

Jeste li pogledali film "Sixty Minutes" s Tatjanom Šojić?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Tatjanu gledatelji najbolje pamte iz serije "Lud, zbunjen, normalan", u kojoj je glumila vlasnicu kafića San Remo Mariju. U seriji joj je zaštitni znak bila crvena kosa, no privatno ponosno njeguje svoje sijede vlasi.

Pogledaji ovo In Magazin: Senad Bašić - 1 inMagazin Omiljeni Faruk poslije ozbiljnih zdravstvenih problema kaže da ga je humor spasio u najtežim situacijama, a evo i koji je njegov recept za dug brak!

Kako Tatjana izgleda u novom filmu i koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj humorističnoj seriji, pogledajte u galeriji.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith - 3 +31 Keely Shaye Smith - 2 Nekad i sad Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern - 19 Laura Dern - 18 Laura Dern - 17 Laura Dern - 16 +20 Laura Dern - 15 Celebrity Djetinjstvo joj je obilježila obiteljska tragedija, a najveći udarac dobila je kad je iz medija saznala da joj se zaručnik oženio drugom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene