opa, Matija!

Prizori mlade zvijezde Kumova u pjenušavoj kupki iznenadit će gledatelje hit-serije, ovakvu je još niste vidjeli!

Mirna Mihelčić u spotu za pjesmu Marka Škugora Mirna Mihelčić u spotu za pjesmu Marka Škugora Duško Jaramaz/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Marko Škugor Mirna Mihelčić u spotu za pjesmu Marka Škugora Mirna Mihelčić u spotu za pjesmu Marka Škugora Mirna Mihelčić i Sara Škugor Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Daria Lorenci Flatz Mirna Mihelčić +17 Mirna Mihelčić Galerija

Mirna Mihelčić glumi u spotu za novu pjesmu Marka Škugora "Daj mi sekund ili dva".

Mlada šibenska glumica Mirna Mihelčić osvojila je simpatije javnosti kao Matija Macan u hit-seriji "Kumovi", a privukla je i pozornost našeg popularnog pjevača i svoga sugrađanina Marka Škugora, koji ju je angažirao u spotu za svoju novu pjesmu "Daj mi sekund ili dva".

Na snimanju spota u Šibeniku bili su i fotografi Pixsella, koji su ulovili zanimljive prizore.

Na fotografijama se Mirna kupa u pjenušavoj kupki i zavodljivo pozira na balkonu u elegantnoj crnoj haljini, a ovakvu je u "Kumovima" još nismo imali priliku vidjeti.

Fotografije pogledajte u galeriji. 

Pogledaji ovo Mirna Mihelčić Celebrity Matija iz Kumova podijelila nepoznate detalje iz privatnog života: "Već dugo sam sretna u ljubavi, veselim se postati mama!"

Na setu se družila i s Markovom sestrom Sarom Škugor, koja je također pjevačica, a sada joj je brat povjerio produkcijske poslove. Marko je za svoju novu pjesmu napisao glazbu i tekst, a spot je snimljen u režiji Željka Petreša i snimatelja Zlatka Dizdara.

Inače, Mirnu su "Kumovi" vinuli u zvijezde, a serija joj je donijela i puno više od toga.

"Uz veliko iskustvo i priliku da napredujem u poslu, moram reći da su mi Kumovi donijeli predivne ljude u život", rekla nam je jednom prilikom mlada glumica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene