Otišao je i Papundek!

Prisjetili smo se glumačkih legendi iz Velog mista koje više nisu s nama, puno njih nas je napustilo proteklih godina

Velo misto Velo misto Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Velo misto Velo misto Velo misto Velo misto Velo misto Velo misto Ivo Gregurević u ulozi Netjaka u seriji Velo Misto (Foto: Screenshot) Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić +19 Duško Valentić Galerija

Duško Valentić posljednji je u nizu glumaca iz kultne serije "Velo misto" koji su nas napustili proteklih godina.

Preminuo je glumac Duško Valentić, koji će ostati najupamćeniji po ulozi Papundeka u seriji "Velo misto".

Valentić je preminuo u 75. godini, a tijekom proteklih nekoliko godina napustilo nas je još puno glumaca iz kultne domaće serije.

Posljednja prije Duška bila je Mira Furlan, koja je preminula u 66. godini života u siječnju 2021. Mira je u "Velom mistu" glumila Katu i to je bila njezina prva televizijska uloga, a kasnije je ostvarila i brojne inozemne uspjehe.

U studenom 2020. godine preminuo je i Špiro Guberina, koji je u seriji glumio Strikana Jozu. Špiro je umro u 88. godini, a samo pet dana prije njega preminuo je i Mustafa Nadarević, koji je utjelovio jednog od najbitnijih likova u seriji, inženjera Duju.

Na Novu godinu 2019. u 67. godini života napustio nas je i Ivo Gregurević, koji je u "Velom mistu" glumio Netjaka, smetlara i nećaka Strikana Joze.

Na proljeće se navršilo i 16 godina otkako je otišao "Meštar" Boris Dvornik, koji je umro u 69. godini života. Prerano nas je napustila i Zdravka Krstulović, koja je u "Velom mistu" sjajno odigrala splitsku damu Violetu. Umrla je 2003. u dobi od 63 godine, a od 1999. godine bolovala je od Alzheimerove bolesti.

Nema više ni Ines Fančović, koja nas je kao Mare Mulica nasmijavala neprestanim prigovaranjem i prostačenjem na svom štandu s voćem. Ona je umrla 2011. godine u Sarajevu u dobi od 86 godina. Iste godine napustio nas je i Ivica Vidović, koji je u seriji odigrao Meštrova šegrta Očalinka.

Pogledaji ovo Aljoša Vučković - 7 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

Pogledaji ovo Milan Štrljić Celebrity Našeg legendarnog glumca čak ni Splićani više ne poistovjećuju s ulogom u kultnoj seriji, a on se još s ponosom prisjeća: "Dao sam prvi gol za Hajduka!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +30 Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić +19 Duško Valentić Celebrity Valentić je u mladosti doživio kliničku smrt, evo kako je prepričavao to iskustvo: "Ja sam to doživio kao najdivniju stvar na svijetu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene