Modno usklađeni

Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Matija Habljak/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Supružnici Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović zajedno su obavili građansku dužnost.

Bivši prvi par Hrvatske pojavio se zajedno u javnosti nakon dugo vremena.

Kolinda Grabar-Kitarović i suprug Jakov Kitarović zajedno su glasali na izborima za Europski parlament.

Fotografi su ih ulovili dok su šetali do birališta, a za ovu su se prigodu i modno uskladili u tamnim odijelima, pa nikako nisu mogli proći neopaženo. Putem su razgovarali i nisu se držali za ruke, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Kolinda i Jakov rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti otkako je završio njezin predsjednički mandat, a posljednji put snimljeni su skupa u veljači ove godine na Davis Cupu u Varaždinu.

Kolinda je jednom prilikom objasnila i zašto Jakov izbjegava javna pojavljivanja.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je za Gloriju.

Istaknula je i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović nije zaboravila Hrvatima čestitati važan dan, evo što je poručila uz zastavu Lijepe naše!

Pogledaji ovo Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović uživao je na događaju koji ne propušta, supruga Kolinda nije mu se pridružila, no našao je dobro društvo

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus servirala adute publici u Vodicama, a svakim pokretom riskirala je otkriti i više nego što treba

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene