slavlje u obitelji vatrenog

Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

Luka i Diora Modrić Luka i Diora Modrić Instagram/Screenshot 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Stipe Modrić, Diora Modrić - 3 Stipe Modrić, Diora Modrić - 2 Stipe Modrić, Diora Modrić - 1 Diora Morić - 3 Diora Modrić - 2 +11 Diora Modrić - 1 Galerija

Diora Modrić je na društvenim mrežama otkrila je da će uskoro stati pred oltar.

Sestra Luke Modrića, Diora Modrić, otkrila je da se udaje.

Diora je u pričama na Instagramu objavila fotografije i snimke sa svoje djevojačke zabave, koju je organizirala dan prije prijateljske utakmice Hrvatske i Portugala.

Mladenka je za djevojačku odabrala bijeli komplet s topićem i minicom, a i njezine gošće bile su u bijelom te su veselo pozirale i nazdravljale uz bazen.

Svoj profil na društvenoj mreži potom je zaključala.

Osim Diore, Luka ima i sestru Jasminu, koja se nakon udaje preziva Plecić, a obje su mu velika podrška i ne sumnjamo da će ga s ostatkom obitelji vjerno bodriti na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pogledaji ovo Luka Modrić, 2010. Nekad i sad Ovako je Luka Modrić izgledao na dan kad mu se život potpuno promijenio, njegovoj sreći tada nije bilo kraja!  

Pogledaji ovo Luka Modrić s kćeri Celebrity Luka Modrić s obitelji je na terenu proslavio novi pehar, pogledajte preslatke prizore njegove djece koja su se veselila tati!

Pogledaji ovo Luka i Vanja Modrić - 2 Celebrity Modrić i supruga ovih dana obilježavaju važnu godišnjicu, da će biti njegova žena znao je već s 19 godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro +25 Miroslav Škoro Celebrity Pogledajte kako izgleda sin Miroslava Škore, krenuo je njegovim stopama i sada mu se pridružio na nastupu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa iz serije Kumovi Ekipa iz serije Kumovi In Magazin: Kumovi - 1 Ekipa ''Kumova'' - 2 +25 Ekipa ''Kumova'' - 1 Celebrity Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene