tatin nasljednik

Pogledajte kako izgleda sin Miroslava Škore, krenuo je njegovim stopama i sada mu se pridružio na nastupu!

Miroslav Škoro Miroslav Škoro Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav Škoro Miroslav Škoro Miroslav i Matija Škoro In Magazin: Miroslav Škoro i Jerko Fabić - 1 In Magazin: Miroslav Škoro i Jerko Fabić - 2 In Magazin: Miroslav Škoro - 7 +19 In Magazin: Miroslav Škoro - 6 Galerija

Miroslav Škoro nastupio je sa svojim sinom Matijom na CMC festivalu.

Pjevač Miroslav Škoro nastupio je na prvoj večeri 16. CMC festivala u Vodicama, a na pozornici mu se pridružio i sin Matija.

Matija je oca pratio na gitari, a Škoro ga je tijekom nastupa stalno pogledavao sa smiješkom i nije skrivao ponos.

Fotografije oca i sina pogledajte u galeriji.

Otprije je poznato da Matija s ocem dijeli ljubav prema glazbi i dosad su na društvenim mrežama objavili nekoliko videa u kojima zajedno izvode poznate pjesme.

"Matija je izuzetno talentiran i jako dobro barata gitarom. Hoće li se baviti glazbom profesionalno, to ovisi o njemu i njegovoj ambiciji", rekao je Škoro za naš portal 2022. godine.

Osmi Matije, Miroslav sa suprugom Kimm Ann, s kojom je u braku 35 godina, ima još i kćer Ivanu.

Pogledaji ovo Thompson - 5 inMagazin Škoro o povratničkom koncertu Thompsona: "Njega je snašla jedna velika tuga, nadam se da će mu Bog dati snage...''

Pogledaji ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 Celebrity Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Pogledaji ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 inMagazin Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa iz serije Kumovi Ekipa iz serije Kumovi In Magazin: Kumovi - 1 Ekipa ''Kumova'' - 2 +25 Ekipa ''Kumova'' - 1 Celebrity Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Ćorluka rijetkim romantičnim istupom raznježio sve redom, suprugu Franku oslovio je i simpatičnim nadimkom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene