Dok još nije bila predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Sanjin Strukic/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jadranka Kosor Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas slavi 56. rođendan.

Tim povodom u našoj galeriji pogledajte koliko se s godinama mijenjala i kako je izgledala u počecima svoje političke karijere kada nije ni znala da će jednog dana biti i na najpoznatijoj poziciji u hrvatskoj politici.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Kolinda je tijekom godina više puta mijenjala svoj imidž, a osim raznih frizura koje je nosila, borila se i s održavanjem kilaže, no posljednjih nekoliko godina svoju je liniju stesala do savršenstva te se njome često pohvali i na društvenim mrežama.

Rođena je 29. travnja 1968. u Rijeci, a prije nego što je 11. siječnja 2015. izabrana za predsjednicu RH u drugom krugu predsjedničkih izbora, obnašala je funkciju ministrice vanjskih poslova i europskih integracija RH te veleposlanice RH u SAD-u.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

Drugi predsjednički mandat pokušala je osvojiti na novim izborima 2019./2020. kada je uz kandidata Zorana Milanovića osvojila najviše glasova, no u drugom je krugu izgubila.

Nakon poraza na izborima Kolinda Grabar-Kitarović u ožujku 2019. izabrana je za predsjednicu Vijeća žena svjetskih lidera (Council of World Women Leaders), dok je 2020. postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora, i to kao četvrta osoba i prva žena iz Hrvatske od njihova osnutka do danas.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Svima je dobro poznato i da je u sretnom braku sa suprugom Jakovom Kitarovićem od 1996. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 52 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 51 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 48 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 47 +31 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 46 Preporuke Pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka u Zaglavama, na putu su da izreknu svoje sudbonosno da nakon brojnih ljubavnih brodoloma

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari Renata Lovrinčević Buljan - 12 Renata Lovrinčević Buljan - 11 +29 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Celebrity Mama mladog hajdukovca objavila je fotke s razuzdane proslave rođendana, s njom se zabavljala i još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene