Predsjednički par

Pogledajte dolazak Zorana Milanovića i supruge Sanje na izbore, uvijek su jedno drugome bili najveća podrška!

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 9 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 9 Matija Habljak/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 9 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 2 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 4 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 7 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 6 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 5 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 3 Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović - 1 Zoran Milanović Zoran Milanović - 4 +21 Zoran Milanović - 5 Galerija

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović glasali su na parlamentanim izborima u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, a tamo su ih dočekali i brojni fotografi.

Naš predsjednik Zoran Milanović pojavio se na biralištu u Osnovnoj školi Petra Zrinskog u Zagrebu, gdje je izvršio svoju građansku dužnost i glasao na parlamentarnim izborima, a s njim je u društvu bila i supruga Sanja Musić Milanović.

Ona je za tu prigodu obukla crne hlače i sivu majicu, preko kojih je nosila duži sivi kaput, nosila je čizme na petu, a cijelu je kombinaciju upotpunila zlatnim naušnicama i crvenim ružem.

Sanja je podrška svojem suprugu već više od 30 godina, upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku Nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova - Ante Jakova Milanovića i Marka Milanovića.

Pogledaji ovo Zoran Milanović Celebrity Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

Sanja se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada se pojavi, to je najčešće vezano za njezin posao u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, gdje radi kao voditeljica Službe za promicanje zdravlja.

"Sanja i ja vrlo smo slične osobe. Oboje smo tvrdoglavi i odani, iako je ona u nastupu plaha, a ja arogantan. No osobe smo od riječi i na nas se može osloniti, a kad nešto odlučimo, onda to provedemo do kraja. Srećom, Sanja ima razumijevanja za moj posao i jasno joj je da ponekad radim do dugo u noć. Zato sve dođe na svoje kad ljeti odemo na godišnji odmor u kuću mojih roditelja na Krku. Ondje se uvijek opustimo i uživamo u obiteljskom životu", rekao je u jednom od intervjua za Gloriju Zoran Milanović.

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Predsjednik Milanović u izlasku sa suprugom Sanjom: Evo zašto je svu pažnju ukrala baš ona, a i koji je povod ovog pojavljivanja bio!

Nakon njihova vjenčanja 1994. Milanović je postao pomoćnik ministra u Ministarstvu vanjskih poslova. Godine 1996. Zoran Milanović imenovan je za savjetnika u hrvatskoj misiji NATO-a i EU-a pa su se preselili u Bruxelles.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina +25 Alan Hržica sa suprugom Nekad i sad Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez +30 Jennifer Lopez - 2 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene