još pamtimo njegove hitove

Našeg pjevača vjera je izvukla iz pakla ovisnosti, nakon čega je napravio potpuni zaokret u životu i karijeri, a danas žari i pali drugačijom scenom!

Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Jurica Galoić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2006. godina Alan Hržica, 2005. godina Alan Hržica sa suprugom Alan Hržica Alan Hržica In Magazin: Alan Hržica In Magazin: Alan Hržica - 6 In Magazin: Alan Hržica - 5 +19 In Magazin: Alan Hržica - 3 Galerija

Alan Hržica prije 15-ak godina napustio je svjetovnu glazbu i posvetio se duhovnoj, a do danas je postao i jedno od najprepoznatljivijih lica domaće scene duhovne glazbe.

Alan Hržica početkom milenija bio je popularni domaći dance-pop izvođač i još pamtimo njegove hitove poput "Kako bi nam bilo dobro" i "Neka te odvede".

Pjesme je počeo pisati u 22. godini i nastupao je na raznim domaćim festivalima, a 2003. godine predstavio se i na Dori s pjesmom "Uzmi svu svoju ljubav".

Sada su osvanule i njegove fotografije sa snimanja spota za pjesmu "Violine" 2006. godine, koje možete pogledati u galeriji.

No prije 15-ak godina Alan je napravio veliki zaokret u životu i karijeri te se potpuno posvetio vjeri i duhovnoj glazbi. Do danas je postao i jedno od najprepoznatljivijih lica domaće scene duhovne glazbe.

"Ja sam sam sebi svjedočanstvo jer sam bio baraba koji je promijenio život za 360 stupnjeva i danas sam sretan zbog toga, a s druge strane vidim takvih slučajeva masu na svakom koraku u ovoj svojoj misiji, ali i čudesna ozdravljenja koja su zaista prava koja imaju medicinsku dokumentaciju i koju možemo nazvati čudima", ispričao je Hržica prošle godine u IN magazinu.

Pogledaji ovo Alan Hržica - 3 inMagazin Naš glazbenik moleći krunicu s pet tisuća vjernika svjedočio čudu: ''To je potvrda velike Božje ljubavi i Božje snage''

Ranije je u jednom od svojih svjedočanstava otkrio kako je s 19 godina upao u krivo društvo, drogirao se i pio, a kada je dotaknuo dno i shvatio da više tako ne može dalje, okrenuo se molitvi.

"Uzeo sam krunicu u ruke i svaki dan išao sam u katedralu moliti krunicu. I samo me je jednu noć probudilo, kao da je neko svjetlo prošlo kroz mene i tako me ostavilo minutu-dvije. Nisam mogao pomaknuti ni ruku ni nogu. Nisam više uzimao niti drogu niti sam se ponašao na onaj način kako sam se prije ponašao", ispričao je gostujući u crkvi sv. Ante na Humcu u Ljubuškom 2016. godine.

Vjera ga je spojila i s njegovom današnjom suprugom Rikardom, koju je upoznao na hodočašću u Međugorju. Par se vjenčao 2016. godine u zagrebačkoj bazilici Srca Isusova, a zajedno su dobili sinove Davida i Leona.

Pogledaji ovo In Magazin: Alen Hržica - 1 inMagazin Naš pjevač već 15 godina živi u vjeri i nastupa s duhovnom glazbom: ''Ti ljudi ne dolaze k meni nego Bogu''

Alan je jednom prilikom otkrio i kako se godinama molio za obitelj.

"Ja sam ipak s 39 godina postao otac, s 37 sam se oženio, relativno kasno, ali sad osjećam jednu puninu, jednu... pa, da se u mom životu dogodilo ono za što sam čeznuo. Ja sam uvjerenja da sve ima svoje vrijeme", rekao je pjevač u IN magazinu.

Osim što je posvećen duhovnoj glazbi, Alan je i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo, a koliko se promijenio otkako smo ga upoznali kao dance-pop izvođača, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić na veliku proslavu stigla je u haljini od ribarske mreže, objasnila je cijelu priču koja stoji iza ovog outfita  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Leo Radeljak Josip i Leo Radeljak Josip i Lana Radeljak Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +25 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Ponosni Dikan pohvalio se svojim unukom i sinom: "Pravi Radeljaci, to su geni kameni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene