Pronašli mir i sreću

Domaći parovi koje je spojila ljubav prema vjeri: Upoznali se u crkvi ili na duhovnoj obnovi

Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Alen Hržica (Foto: Facebook) Alen Hržica (Foto: Facebook) Alen Hržica (Foto: Facebook) Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) +0 Josip Jopa Jakopec (Foto: Instagram) Galerija

Sudeći prema ovim domaćim parovima, najpopularnije mjesto za upoznati partnera jest crkva.

Sudeći prema ovim domaćim parovima, partnera za cijeli život moguće je pronaći i u crkvi. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Iako to pravilo vrijedi i za neke strane parove, kao što su npr. najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham i njezin suprug Justin Ervin čija je ljubavna priča započela 2009. godine u crkvi, i nekoliko domaćih parova spojila je ljubav prema Bogu i vjeri.

Jedan od najpoznatijih takvih domaćih parova svakako su nogometaš Mateo Kovačić i njegova Izabel koji su se u crkvi upoznali prije nešto više od 8 godina. On je tada bio ministrant u župi u Sesvetskim Selima, ona je pjevala u zboru, a par se i prigodno vjenčao u istoj crkvi 2017. godine.

Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram)

I bivša Divasica Marija Husar svog je supruga Vjeku Rimca upoznala na seminaru pokojnog patera Zvjezdana Linića. Nastupe i medijske istupe tako je zamijenila mirnim i povučenim obiteljskim životom, a često u intervjuima ističe kako nikada nije bila sretnija. Par je već nekoliko puta održao i seminare u kojima je iskreno progovorio o tome kako vjera i molitva utječu pozitivno na njihov život.

I bivša manekenka Simona Mijoković, nekad Gotovac, nakon vrlo turbulentog života i braka s Antom Gotovcem, utjehu je pronašla u vjeri, a zatim je preko Facebooka upoznala 51-godišnjeg Stanislava Mijokovića iz Linza koji je također veliki vjernik. Iako se par nije upoznao u crkvi, spojila ih je velika ljubav prema Bogu, a par se vjenčao 2016. godine. Trenutno očekuju svoje drugo dijete, dok Simona iz propalog braka ima i kćer Gabrijelu.

Glazbenik Alen Hržica svoju je suprugu Ricardu upoznao u Međugorju, a par je u svibnju dobio sinčića Davida. Hržica se okrenuo vjeri nakon što je odustao od glazbe i estrade koju je nazvao "jednom velikom igrom", a u međuvremenu je postao i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo.

Alen Hržica (Foto: Facebook) Alen Hržica (Foto: Facebook) Foto: Facebook

U istoj zajednici pridružili su mu se i domaći reperi Marin Ivanović Stoka i Josip Jopa Jakopec koji su također pronašli mir i sreću nakon što su se okrenuli vjeri. Marin je nakon godina teške borbe s ovisnošću, spas pronašao u molitvi, a sa svojom sadašnjom suprugom, bivšom voditeljicom Jasnom Saletović zajedno ide na vjeronauk. Ona se zbog njega vratila iz Amerike u Hrvatsku, a intimno vjenčanje održano je krajem lipnja u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu.

Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) Marin Ivanovic Stoka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Zagrebački reper Josip Jakopec prije nešto više od godinu dana zagledao se u kćer Vanje i Zorana Mamića, lijepu Ninu koja bi uskoro trebala roditi njihovo prvo dijete, kćerkicu. Par se navodno također upoznao u Međugorju.

2004. godine sa scene se povukla i tadašnja velika teen zvijezda, pjevačica Ivana Brkić koja se priključila Jehovinim svjedocima te doslovno nestala preko noći sa estrade. Ivana je danas sretno udana žena te živi u Sloveniji. Navodno ju je sa suprugom Emirom iz Ljubljane također spojila vjera, a zaruke su pale nakon samo 2 mjeseca veze. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene