Predstavila novu pjesmu

Nives Celzijus servirala adute publici u Vodicama, a svakim pokretom riskirala je otkriti i više nego što treba

Nives Celzijus Nives Celzijus Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 +19 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus nastupila je na drugoj večeri 16. CMC festivala u izazovnom izdanju.

Održana je druga večer 16. CMC festivala u Vodicama, na kojoj se predstavila i Nives Celzijus.

Za ovu je prigodu odabrala potpuno bijelo izdanje s kožnom jaknom, bluzom s dubokim dekolteom, minicom i čizmama, u kojem je servirala publici sve svoje adute, a u svakom trenutku se činilo i kao da će pokazati više nego što treba.

Kakvo vam je ovo izdanje Nives Celzijus?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Predstavila se s pjesmom "Pila", o kojoj je nešto više otkrila ranije u IN magazinu.

''Pa mislim da će i tu biti jedno iznenađenje jer je pjesma žanrovski neka rokerica. Dugo sam se libila da li da je uopće puštam van, jer to nije nešto na što je moja publika navikla, ali mislim da će im se svidjeti jer je tekstualno vrlo zanimljiva'', rekla je Nives, koja je prvi put nastupila u Vodicama 2014. s pjesmom "Karanfili".

Osim nje, na drugoj večeri CMC festivala nastupili su i Žanamari Perčić, Neda Ukraden, Lidija Bačić, Ivan Zak, Mia Dimšić i mnogi drugi.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Atraktivna Nives najavila vrelo ljeto s bujnim oblinama u prvom planu: "Bomba si!"

Pogledaji ovo Nives Celzijus 2009. - 2 Nekad i sad Pojavile su se fotke Nives Celzijus iz 2009., tada je priredila nezaobaravan performans koji je odradila uz poseban uvjet!

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Raskošne obline Nives Celzijus ovaj put su završile u drugom planu, evo što je više zaokupilo pozornost njezinih fanova

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zorica Marković Toma Zdravković - 8 Toma Zdravković - 9 Toma Zdravković - 10 +17 Toma Zdravković - 11 Celebrity Bivša regionalna pjevačica otkrila je veliku tajnu Tome Zdravkovića: ''Sve oko Silvane je...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene