''Više je volio druge nego sebe''

Bivša regionalna pjevačica otkrila je veliku tajnu Tome Zdravkovića: ''Sve oko Silvane je...''

Toma Zdravković Toma Zdravković Youtube 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zorica Marković Toma Zdravković - 8 Toma Zdravković - 9 Toma Zdravković - 10 Toma Zdravković - 11 Toma Zdravković - 12 Kemal Monteno i Toma Zdravković - 2 Toma Zdravković - 7 Toma Zdravković - 6 Toma Zdravković - 5 +11 Toma Zdravković - 3 Galerija

Reality zvijezda i bivša pjevačica Zorica Marković otkrila je još nepoznate detalje o životu Tome Zdravkovića, malo tko zna da ga je poznavala.

Zorica Marković Keva proslavila se u reality showovima "Farma" i "Big Brother", ali se prije nekoliko godina potpuno povukla iz javnosti.

Sad je pred kamerama Blica otkrila mnoge detalje koji zanimaju javnost, a ispričala je i anegdote vezane uz velikog Tomu Zdravkovića.

Ekipi novinara rekla je koliko je film ''Toma'' autentičan onome kakav je slavni pjevač bio i ima li istine u priči da je bio zaljubljen u Silvanu.

''Poznavala sam, radili smo zajedno. Imala sam veliku čast i ludu sreću da pjevam prije njega, sjećam se bila je turneja Miss leta '86 kao Zorica Marković Zorma. To mi je bilo umjetničko ime. Je li bio zaljubljen u Silvanu to zaista ne znam. Ali kad spominjem njegovo ime, uvijek mogu samo ustati. Bila mi je čast popuniti program prije njega, zaista. Svakako s njegovim bratom Novicom sam se više družila, radili samo zajedno, bila sam kafanska pjevačica. Toma je bio boem, 90% oko Silvane je romansiorem. Bio je široke ruke, nitko pored njega nije mogao platiti piće. Što se tiče priče da je bio ženskaroš, ja ga iskreno ne znam kao takvog. Miss leta, toliko djevojaka prelijepih, ne sjećam se da je bilo koju pogledao. Više je volio druge, nego samog sebe'', govorila je puna emocija, a onda je otkrila i jednu veliku tajnu.

''Koncert u Somboru, svi došli zbog njega. Organizatori čupaju kosu sa glave, što će ako se ne pojavi. On je bio sve vrijeme u bolnici, na VMA, pogoršalo mu se zdravstveno stanje. Skupljaju se ljudi, on je glavna zvijezda. Pokojni Bata Avramov, nije mu dobro. Samo vidiš, Toma uzeo taksi, pobjegao iz bolnice i dolazi u Sombor. Pobjegao je da bi ispoštovao koncert i sve te ljude koji su došli da ga slušaju. To je živa istina, to malo nas zna'', zaključila je Zorica.

Ostatak intervjua pogledajte u nastavku.

Pogledaji ovo Tomislav Marić - 6 inMagazin Zvijezda našeg hit-showa iskreno o vjeri koja mu je jako važna: ''Suprugu sam upoznao u crkvenom zboru, tamo smo se povezali...''

Pogledaji ovo Toma Zdravković Zanimljivosti Tko su bila braća Tome Zdravkovića? Jedan je preminuo na isti dan kad i legendarni pjevač, a priče o njihovim životima također su za film

Pogledaji ovo Toma Zdravković Zanimljivosti Evo tko su i kako danas izgledaju djeca Tome Zdravkovića, na oca imaju različita sjećanja

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Na današnji dan rođen je legendarni glazbenik na čiju su životnu priču nedavno svi plakali

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro +25 Miroslav Škoro Celebrity Pogledajte kako izgleda sin Miroslava Škore, krenuo je njegovim stopama i sada mu se pridružio na nastupu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene