''Vodio me svugdje...''

Evo tko su i kako danas izgledaju djeca Tome Zdravkovića, na oca imaju različita sjećanja

Toma Zdravković Toma Zdravković Youtube 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Toma Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 6 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 3 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 2 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 1 Silvana Armenulić - 2 Silvana Armenulić - 1 Toma Zdravković +0 Toma Zdravković Galerija

Toma Zdravković imao je buran ljubavni život, a iz njegove ljubavi prema ženama nastalo je i dvoje djece koji se danas vješto skrivaju od javnosti.

Toma Zdravković imao je buran ljubavni život, a mnogi ne znaju da je Toma imao i dvoje djece.

Pogledaj i ovo Toma Zdravković - 5 ovo nitko nije očekivao Renovacija kuće Tome Zdravkovića zaustavljena zbog nemilog događaja, nisu poznati detalji štete

Ovaj nekadašnji pravi zavodnik ženio se čak četiri puta, a u prvom braku s Olgicom dobio je kćer Žaklinu.

Olgica i Toma vjenčali su se 1963. godine, ali brak nije dugo trajao. Žaklina se Tome sjeća u tragovima, a za Srbiju je vežu uspomene na svog oca s kojim je jedno vrijeme i živjela, piše Blic.

''Živjela sam jedan kratak period mog života s njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on dio tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pjesmama, u drugim ljudima kojima je dao lijepa sjećanja'', rekla je jednom Žaklina.
Ona danas živi u Nizozemskoj i majka je dva dječaka, a javnost ju gotovo nikada nije vidjela.

Tomino drugo dijete rodilo se u braku s četvrtom suprugom Gordanom Zdravković. Sin Aleksandar rođen je nakon što su se njegovi roditelji upoznali u Kanadi, a i danas živi tamo, točnije u Torontu.

''Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbjegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16, 17 godina, kada sam se počeo zaljubljivati, počeo sam shvaćati njegove pjesme. Umjesto u park nekad sam sa njim išao u casino. Vidio sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao što se događa oko mene'', ispričao je jednom.

Fotografije Aleksandra i Žakline možete vidjeti OVDJE.

Osim Olgice i Gordane, Toma je jako bio zaljubljen i u pokojnu Silvanu Armenulić s kojom nikad nije uspio imati ništa više.

Treću suprugu Nadu Toma je upoznao u Budvi 1972. godine. Brzo su se oženili, a ljubav je isto tako brzo pukla.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +23 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan i Aki Rahimovski In Magazin: Kristijan Rahimovski +0 Aki Rahimovski - 4 Celebrity Kristijan Rahimovski na tužnu se godišnjicu prisjetio oca videom koji tjera suze na oči: ''Borim se, uzalud...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene