Nedostaje mu

Kristijan Rahimovski na tužnu se godišnjicu prisjetio oca videom koji tjera suze na oči: ''Borim se, uzalud...''

Kristijan i Aki Rahimovski Kristijan i Aki Rahimovski Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan i Aki Rahimovski In Magazin: Kristijan Rahimovski +0 Aki Rahimovski - 4 Galerija

Kristijan Rahimovski na tužnu je obljetnicu podijelio emotivni video sa svojim pokojnim ocem Akijem Rahimovskim.

Kristijan Rahimovski prisjetio se svog oca Akija Rahimovskog i posvetio mu dirljivu objavu.

Pogledaj i ovo Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) u očevu zagrljaju Kiki Rahimovski dirljivom privatnom snimkom s pokojnim Akijem rasplakao mnoge: "Tata i ja, samo ljubav i ništa više"

Na svom Instagram profilu Kristijan je objavio video s Akijem na kojem ljubi oca u obraz, a u opisu mu je posvetio posebne riječi.

''Nedostaješ tata. Ništa manje ne boliš nego prije. Možda s vremenom. Borim se s tom nekom tugom u sebi kao sa vjetrenjačom, uzalud. Možda s vremenom. Spavaj mirno tata. Tu si čuvam te. Svi te čuvamo. Spavaj mirno'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiki Rahimovski (@kiki_rahimovski)

A na današnji dan prije godinu dana Aki je napustio ovaj svijet. Aleksandar "Aki" Rahimovski rođen je 5. lipnja 1955. godine u Nišu, a malo nakon se s obitelji preselio u Skoplje. Još dok je imao sedam godina krenuo je u glazbenu školu te je učio klavir i pjevanje. U tinejdžerskim godinama već je djelovao u nekoliko bendova te je bio dio sastava Grupe Vakuum, Krvne braće i Grupe Torr.

Nedugo nakon njegove smrti, Parni valjak održao je i emotivan koncert u čast Akiju, a Arenu Zagreb napunile su tisuće duša i emocije.

Tisuće okupljenih obožavatelja našeg legendarnog benda pjevalo je Kristijanom u jedan glas, a osim njega i Parnog valjka na koncertu su nastupili Dino Jelusić, Nina Badrić, Kristijan Rahimovski, Massimo Savić, Pero Galić, Filip Rudan, Neno Belan, Tina Rupčić, Bajaga, Gibonni i Davor Gobac i drugi.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak su uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odali počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 +11 Katarina Ostojić Kaya - 4 Celebrity Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene