ovo nitko nije očekivao

Renovacija kuće Tome Zdravkovića zaustavljena zbog nemilog događaja, nisu poznati detalji štete

Toma Zdravković - 5 Toma Zdravković - 5 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Toma Zdravković Toma Zdravković Toma Zdravković - 3 Toma Zdravković - 4 Toma Zdravković - 6 Toma Zdravković - 7 Toma Zdravković - 8 Toma Zdravković - 9 Toma Zdravković - 10 Toma Zdravković - 11 +3 Toma Zdravković - 12 Galerija

Prošle godine krenulo se s renovacijom rodne kuće Tome Zdravkovića, a zbog nemilog događaja sada su morali sve zaustaviti.

U selu Pečenjevci nalazi se rodna kuća legendarnog pjevača Tome Zdravkovića koja je opljačkana i oštećena uoči Nove godine, prenosi Kurir.rs.

Lopovi su provalili kroz dvorište i iščupali vrata te ih bacili u blato. Nisu poznati detalji što su točno ukrali iz kuće, ali su zato još dodatno oštetili bunar u dvorištu.

Prošle godine krenulo se s renovacijama, ali to nije dugo potrajalo i radovi su prekinuti bez konkretnog razloga. 

Kuća poznatog glazbenika senzacija je za brojne obožavatelje pa se oni nadaju kako će se renovacija nastaviti.

Kako kuća izgleda možete vidjeti OVDJE.

Tomi je u listopadu prošle godine podignut spomenik na Skadarliji u Beogradu. Tada su se po prvi puta nakon dugo vremena u javnosti pojavile njegova supruga Gordana i kći Žaklina.

Podsjetimo, 2021. godine snimljen je i prikazan film pod nazivom "Toma" koji je osvojio srca mnogih, te rasplakao i one najtvrđe. U samom filmu prikazan je početak i vrhunac njegove slave, odnos s brojnim prijateljima koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije i njegove ljubavi koje su ga inspirirale u stvaranju nekih od najvećih hitova.

U filmu je lik tome utjelovio glumac Milan Marić koji je i sam bio fasciniran životnom pričom preminulog pjevača.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 Neda Parmać Neda Parmać +25 Neda Parmać - 2 Celebrity Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Celebrity Šuput se opet javila iz aviona, najavila novu destinaciju, a fanovi su joj u komentarima poručili svoju želju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene