''očekuje vas...''

Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: CMC festival - 5 In Magazin: CMC festival - 4 In Magazin: CMC festival - 3 In Magazin: CMC festival - 2 In Magazin: CMC festival - 1 Nives Celzijus Alka Vuica, pjevačica +0 Nives Celzijus Galerija

Na druženju ususret poznatom glazbenom festivalu u Vodicama, Miroslav Škoro i Alka Vuica su nam otkrili kakve promjene u društvu očekuju od nove Vlade. Saznali smo i kakvu proslavu Bebek priprema za svoj 80. rođendan, a Nives Celzijus je najavila da će njezin novi singl izazvati pomutnju. Detalje je saznao naš Davor Garić za In magazin.

Glazbeni festival u Vodicama i ovog će lipnja okupiti kremu domaće estrade. Alka Vuica nakon kandidature na izborima ponovno će pjevati o brdovitom Balkanu u novoj pjesmi ''Na Balkanu uvijek isto je''.

''Baš ta pjesma kaže ''Na Balkanu to je normalno! Svaku pjesmu platimo, svaku tugu vratimo, a izdaju naplatimo!'' Eto tako, malo smo i osvetoljubivi, ali ima nekog šarma u nama. Čitav Balkan ima jedan šarm, potpuno drugačiji od ostatka svijeta'', zaključila je Alka. 

A koji su balkanski gastro specijaliteti njoj najšarmantniji?

''Ja ti kuham više onako talijansku hranu, ja sam Istrijanka i volim mediteransku klopu, a od balkanskih specijaliteta pravim pite. Naravno, ne razvijam kore. Ja sam moderna Balkanka, kupim kore...'', kaže Alka. 

Za Vodice iznenađenje sprema i Nives Celzijus.

''Očekuje vas - Pila! Da, to je naziv moje nove pjesme!'', otkrila je.

Kad je glazbeni žanr Pile u pitanju, što nas tu očekuje?

''Pa mislim da će i tu biti jedno iznenađenje jer je pjesma žanrovski neka rokerica. Dugo sam se libila da li li da je uopće puštam van, jer to nije nešto na što je moja publika navikla, ali mislim da će im se svidjeti jer je tekstualno vrlo zanimljiva'', kaže Nives. 

Znači li to da je Nives rokerica u duši?

''Pa imam te neke svoje korijene rokerske'', dodala je. 

Škoro će u novom singlu snage udružiti s bendom Barabe.

''Ja sam bio jako dobar, uvijek sam bio mamin sin. Znam da je jednom razrednica moja Maja Sikora rekla da sam super, ali da bi voljela da sam malo življi. Da sam kao curica. Nisam bio baš tipična baraba. Ja sam možda u jednom trenutku postao bećar, a bećar i baraba nisu isto'', otkriva Škoro. 

Mario Rucner izvest će pjesmu koja za njega ima emotivno značenje.

''Pjesma koja se zove ''Bilo je dana'', koju je gospodin Rajko Dujmić napisao za mene i njega još prije 10 godina'', otkrio je Rucner. 

Na vodičku će pozornicu ponovno stati i Željko Bebek. Ovaj glazbeni veteran ni nadomak 80-e ne miruje.

''U ovoj godini ću zapravo putovati više po Europi, na jesen ćemo naravno u Ameriku, Kanadu i Australiju jer to je vrijeme kad se najbolje provodimo na tim destinacijama. Ali i u Hrvatskoj ove godine planiramo napraviti velike koncerte kao što su bili u Zagrebu i Splitu, planiramo napraviti i u Rijeci, Osijeku i nadam se Puli'', otkrio je Bebek. 

Izborna euforija je iza nas, pa su i očekivanja glazbenika velika.

''Mislim da je najbitnije ono o čemu trebamo govoriti je nejednakost. Mi smo jako nejednako društvo po pitanju puno stvari. Ako je Isus rekao da smo pred Bogom svi jednaki, onda bi svi trebali biti jednaki i pred zakonom, pred pravosuđem, pred doktorima u zdravstvu, a uopće nismo jednaki. Moramo se boriti za pravednije društvo gdje svi imamo pravo da živimo dostojanstveno'', smatra Alka. 

''Htio bih vidjeti ljude koji su spremni, koji imaju ''cahones'', koji su spremni za napravit nešto, da ne bude ''važno je da oni ostanu 4 godine na vlasti'' nego da stvarno 4 godine nešto rade. Nije važno 4 godine biti na vlasti pa onda uživa 76 ljudi i neka ekipa oko njih, jel. nego mora to biti 4 godine ''Ajmo, da vidimo šta ćemo s cestama, tunelima, infrastrukturom, šta ćemo s turizmom, gospodarstvom, obrazovanjem, kako ćemo ljude vratit u Hrvatsku'', govori Škoro. 

Glazbe neće nedostajati. Na 16. festivalu u Vodicama zabavu jamči više od 40 izvođača.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 +30 Megan Fox - 4 Celebrity Tiha patnja brojnih muškaraca fotkala se bez trunke šminke, ni vjerni fanovi nisu je prepoznali: ''Tko je ovo?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 +26 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene