ne vidimo ga često

Jakov Kitarović uživao je na događaju koji ne propušta, supruga Kolinda nije mu se pridružila, no našao je dobro društvo

Jakov Kitarović Jakov Kitarović Marko Juric/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 Jakov Kitarović Jakov Kitarović Dragan Primorac i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović i Dubravko Šimenc Jakov Kitarović - 1 Jakov Kitarović - 2 +21 Jakov Kitarović - 3 Galerija

Jakov Kitarović snimljen je na modnoj reviji Snježane Mehun Schillinger u Zagrebu.

Bivšeg prvog gospodina Hrvatske Jakova Kitarovića nemamo često priliku vidjeti, no zbog događaja koji posljednjih godina ne propušta opet se pojavio u javnosti.

Jakov je snimljen na modnoj reviji brenda Duchess u Zagrebu, čija je vlasnica Snježana Mehun Schillinger. Supruga Kolinda Grabar-Kitarović nije bila s njim iako često nosi odjeću toga brenda, no Jakov je našao društvo, a reviju je pratio iz prvog reda.

Kolinda i Jakov rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti otkako je završio njezin predsjednički mandat, a posljednji put snimljeni su skupa u veljači ove godine na Davis Cupu u Varaždinu.

Kolinda je jednom prilikom objasnila i zašto Jakov izbjegava javna pojavljivanja.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je za Gloriju.

Istaknula je i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

Pogledaji ovo Jakov Kitarović Zanimljivosti Jakov Kitarović opet snimljen bez Kolinde na vidiku, ali s lica nije skidao zagonetni smiješak čak ni kad je primijetio fotografe!

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Kolinda Grabar-Kitarović slavi 56. rođendan, prisjetite se kako je izgledala u počecima svoje političke karijere!

Pogledaji ovo Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović u još jednom izlasku bez supruge Kolinde, no našao je društvo u kojem je uživao

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no novosti o njezinu oporavku nisu obećavajuće

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom +30 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Celebrity Omiljeni holivudski par prvi put pokazao djecu, čak devet godina uspjeli su ih skrivati od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene