Nije dugo bio sam

Jakov Kitarović u još jednom izlasku bez supruge Kolinde, no našao je društvo u kojem je uživao

Jakov Kitarović Jakov Kitarović Ronald Gorsic/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Dragan Primorac i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović i Dubravko Šimenc Jakov Kitarović i Dubravko Šimenc Jakov Kitarović - 1 Jakov Kitarović - 3 Jakov Kitarović - 1 Jakov Kitarović - 3 +17 Jakov Kitarović, Nadia Cvitanović Galerija

Jakov Kitarović pojavio se na dodjeli nagrada za najbolje sportaše godine bez supruge Kolinde Grabar-Kitarović.

Bivši prvi gospodin Hrvatske Jakov Kitarović prisustvovao je dodjeli nagrada za najbolje sportaše godine po izboru Sportskih novosti. 

Na događaj je došao bez supruge Kolinde Grabar-Kitarović, te je po dolasku sam i nasmijan pozirao fotografima. Kasnije je ipak našao društvo i snimljen je kako razgovara s bivšim ministrom Draganom Primorcem, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Jakova se inače najčešće može vidjeti na sportskim događanjima, a ovog mjeseca snimljen je na nekoliko utakmica Europskog vaterpolskog prvenstva.

Sa suprugom Kolindom posljednji se put pojavio u javnosti krajem prošle godine, na svečanoj dodjeli priznanja našim najboljim sportašima Hrvatskog olimpijskog odbora.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Nekad i sad Pogledajte kako je Jakov Kitarović izgledao kao mladić i prije nego što je zbog supruge Kolinde postao poznat široj javnosti!

Kolinda je jednom prilikom objasnila zašto nju i supruga posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti zajedno.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je za Gloriju.

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Gail David Gail Shannen Doherty i David Gail David Gail +6 David Gail - 1 Celebrity Preminuo glumac iz kultnog Beverly Hillsa, njegova neutješna sestra potvrdila vijest: "Bio je dar za sve"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 +12 Tatjana Šojić Celebrity Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene