opet bez kolinde

Jakov Kitarović nije prošao neopaženo u rijetkom izlasku, pogledajte gdje su ga ulovili fotografi!

Jakov Kitarović Jakov Kitarović Damir Krajac/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović i Dubravko Šimenc Jakov Kitarović i Dubravko Šimenc Jakov Kitarović - 2 Jakov Kitarović - 3 Jakov Kitarović - 1 Jakov Kitarović i Snježana Schillinger Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +16 Jakov Kitarović Galerija

Jakov Kitarović snimljen je na vaterpolskoj utakmici u Zagrebu, koju je pratio u društvu našeg legendarnog vaterpolista.

Jakov Kitarović rijetko se pojavljuje u javnosti otkako je završio predsjednički mandat njegove supruge Kolinde Grabar-Kitarović, a još ih rjeđe imamo priliku vidjeti zajedno.

Jakova su sada fotografi ulovili u još jednom izlasku bez supruge, no bio je u dobro poznatom društvu. Bivši prvi gospodin Hrvatske snimljen je na zagrebačkom plivalištu Mladost, gdje je pratio susret Francuske i Srbije za ulazak u četvrtfinale na Europskom prvenstvu u vaterpolu, a pokraj njega je sjedio naš legendarni vaterpolist Dubravko Šimenc.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Jakova se inače najčešće može vidjeti na sportskim događanjima, ali i na modnim revijama, koje također voli obilaziti bez Kolinde.

Par se posljednji put zajedno pojavio u javnosti krajem prošle godine, na svečanoj dodjeli priznanja našim najboljim sportašima.

Kolinda je jednom prilikom objasnila zašto nju i supruga posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti zajedno.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je za Gloriju.

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji stigla na novu egzotičnu lokaciju, a putovali su sa stilom: "Blago vama Tatarinovima!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholle Tom - 1 Nicholle Tom - 5 Nicholle Tom - 3 Nicholle Tom - 7 +7 Nicholle Tom - 6 Nekad i sad Pamtimo je kao uštogljenu mladu bogatašicu iz kultne serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene