Dobro raspoložen

Jakov Kitarović opet snimljen bez Kolinde na vidiku, ali s lica nije skidao zagonetni smiješak čak ni kad je primijetio fotografe!

Jakov Kitarović Jakov Kitarović Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović - 3 Jakov Kitarović - 2 Jakov Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković +20 Kolinda Grabar-Kitarović i Marin Čilić Galerija

Jakov Kitarović snimljen je u opuštenoj šetnji Zagrebom gdje nije mogao proći nezapaženo.

Suprug naše bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Jakov Kitarović snimljen je proteklog vikenda u šetnji u Zagrebu, a u koju se otputio sam.

Jakov je prošetao bez Kolinde s kojom se u javnosti rijetko kada pojavljuje, a mnoge je začudilo što je ove godine izostala i njezina blagdanska čestitka na društvenim mrežama.

Jakov i Kolind zadnji put su se u javnosti pojavili zajedno prije desetak dana, kada su prisustvovali svečanoj dodjeli priznanja našim najboljim sportašima, ali fotografi ih tada nisu uspjeli zajedno snimiti. 

Kolinda je jednom prilikom objasnila zašto se ona i Jakov rijetko pojavljuju zajedno u javnosti otkako joj je prošao mandat.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao", ispričala je početkom godine za Gloriju.

Tom je prilikom istaknula i kako je Jakov vrlo ozbiljno shvaćao svoje dužnosti domaćina supružnika za vrijeme njezina predsjedničkog mandata.

"Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", kazala je Kolinda.

Kolinda i Jakov vjenčali su se 1996. godine u Rijeci i zajedno imaju dvoje djece, kćer Katarinu i sina Luku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Aleksandra Prijović iznenadila sve novim imidžem, a u dekolte do pupka nitko nije prestao gledati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput - 2 Zanimljivosti Maleni Bloom bio je zvijezda nastupa Maje Šuput, evo kako se sredio za izlazak na pozornicu: "Večeras samo za vas, u vašem gradu..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene