obiteljski izlazak

Omiljeni holivudski par prvi put pokazao djecu, čak devet godina uspjeli su ih skrivati od javnosti!

Mila Kunis i Ashton Kutcher Mila Kunis i Ashton Kutcher Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom Ashton Kutcher i Mila Kunis - 2 Ashton Kutcher i Mila Kunis - 1 Ashton Kutcher i Mila Kunis Mila Kunis i Ashton Kutcher - 5 Mila Kunis i Ashton Kutcher - 4 +24 Mila Kunis i Ashton Kutcher - 2 Galerija

Ashton Kutcher i Mila Kunis za vikend su se pojavili na košarkašoj utakmici sa svojom djecom, koju su dosad čuvali daleko od očiju javnosti.

Mila Kunis (40) i Ashton Kutcher (46) jedan su od omiljenih holivudskih parova, a poznati su i po tome da uspješno čuvaju svoju privatnost.

U braku su od 2015. godine i zajedno imaju dvoje djece, devetogodišnju kćer Wyatt i sedmogodišnjeg sina Dimitrija, koje su skrivali od javnosti sve dosad.

Par se za vikend pojavio s djecom na ženskoj košarkaškoj utakmici u Los Angelesu, gdje su sjedili uz parket te su nasmijani pozirali fotografima s košarkašicama.

S djecom su ih dosad u nekoliko navrata snimili i paparazzi, no ovo je prvi put da ih poveli sa sobom na neki događaj gdje su znali da će biti fotografirani, piše Daily Mail.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Ljubavna priča Mile i Ashtona jedna je od zanimljivijih u Hollywoodu i trebale su proći godine kako bi shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Upoznali su se 1998. godine na setu serije "Lude sedamdesete", kada je njemu bilo 20, a njoj tek 14 godina. U seriji su utjelovili likove Jackie Burkhart i Michael Kelso, koji su postali jedan od omiljenih televizijskih parova. Upravo je Ashton bio i prvi dečko kojeg je Mila poljubila u svojem životu, i to pred kamerama serije, a tek je godinama kasnije priznala da je već tada bila pomalo zaluđena njime.

Ni nakon završetka snimanja serije nisu jedno o drugom razmišljali kao o potencijalnom partneru i svatko je krenuo svojim putem. Ashton se 2005. godine oženio glumicom Demi Moore, a Mila je 2002. započela vezu s glumcem Macaulayem Culkinom i činilo se kao da će i oni stati pred oltar.

No 2012. godine oboje su opet ostali sami, a tada je svoje ruke umiješala sudbina. Mila i Ahton te su se godine susreli na dodjeli Zlatnih globusa, gdje su dogovorili spoj. Nakon nekoliko mjeseci već su počeli zajedno i živjeti, a ostalo je povijest.

Pogledaji ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis Celebrity Od omiljenog para preko noći su postali najomraženiji, a svemu je krivo jedno pismo: "Svjesni smo boli koju su..."

Pogledaji ovo Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 Celebrity Omiljeni poznati par šokirao i podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

Pogledaji ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Celebrity Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević novom fotografijom zaintrigirala fanove i potaknula nagađanja: "Jesi li možda…?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no novosti o njezinu oporavku nisu obećavajuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene