Evo kako je to objasnio!

Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 2 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 4 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 5 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 6 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 1 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 3 Ashton Kutcher - 2 Ashton Kutcher - 3 Ashton Kutcher - 4 Ashton Kutcher - 2 +4 Ashton Kutcher i Mila Kunis Galerija

Ashton Kutcher i Resse Witherspoon pozirali su na crvenom tepihu, a glumac je postao tema zbog toga što se nije usudio dotaknuti glumicu, evo kako on to objašnjava.

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon zajedno su pozirali na crvenom tepihu na premijeri filma ''Your Place Or Mine'', a simpatični glumac nakon toga je postao glavna tema na internetu jer se na crvenom tepihu gotovo nije usudio taknuti kolegicu.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher ''Your Place or Mine'' Flm koji je idealan za lijeni vikend kad baš ništa drugo nemate gledati, a na njega ćete brzo zaboraviti

Umjesto da ju prigrli ili stane bliže glumici, Ashton nije znao gdje bi s rukama pa ih je ugurao u džepove.

Sada je objasnio zašto je tako reagirao.

''Evo u čemu je stvar: ako stavim ruku oko nje i ako budemo prijateljski bliski, svi će govoriti da imam aferu s njom'', objasnio je u jednom podcastu.

Njegov prijatelj otkrio je da je Kutcherova supruga Mila Kunis čak poslala poslala poruku Ashtonu i Reese kako bi se našalila da zajedno izgledaju tako čudno na crvenom tepihu.

''Nazvala me žena. Poslala je poruku Reese i meni i rekla: "Ljudi, morate se kao... barem ponašati kao da se sviđate jedno drugom."

Reese se o ovome još nije oglasila, a Ashton je još jednom pokazao koliko cijeni svoju suprugu Milu.

Ashton i Mila slove kao jedan od omiljenih parova, a u braku su od 2015., dok se o njihovoj vezi počelo šuškati u travnju 2012. Prije nego što su završili skupa, Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom franšize "Sam u kući" koji je teško podnio njihov prekid.

Kutcher je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Moore koju je to shrvalo pa ga je za svašta optuživala u javnosti. Zanimljivo je da se Mila i Ashton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Lude sedamdesete" koja se emitirala od 1998. do 2006. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 +25 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 +27 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik drastično je skratila kosu i promijenila boju pa objasnila zašto se odlučila na ovaj potez!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene