Hm...

Svi pričaju o Ashtonu Kutcheru i jednom detalju zbog kojeg je čak i njegova prelijepa supruga Mila Kunis pala u drugi plan!

Ashton Kutcher - 1 Ashton Kutcher - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher - 1 Ashton Kutcher - 2 Ashton Kutcher - 3 Ashton Kutcher - 4 Ashton Kutcher - 5 Ashton Kutcher - 6 Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +6 Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis i Ashton Kutcher jedan su od slavnih parova koji su se također pojavili na crvenom tepihu nedjeljne dodjele Oscara, a zbog jednog detalja o njima se i danas priča.

Jedan od omiljenih holivudskih parova, Mila Kunis i Ashton Kutcher, bili su među parovima koji su uveličali nedjeljnu dodjelu Oscara. Par je zablistao u elegantnim odjevnim kombinacijama kako i priliči ovom događaju, no njihove toalate ostale su u sjeni izmijenjenog izgleda Ashtonovog lica za koje mnogi tvrde da je izgledalo drugačije nego inače.

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 izazvali lavinu reakcija Omiljeni poznati par šokirao i podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

I dok jedni smatraju da se promijenio zbog godina, ima i onih koji tvrde da Kutcher koristi botoks kako bi zadržao mlađahni izgled. 

Sudeći po fotografijama paparazza, njegovo zategnuto lice i ukočeni izrazi lica mogli bi dokazati ovu tvrdnju pozitivnom.

Mila i Ashton u braku su od 2015. godine, a proteklih su dana pažnju medija ukrali zbog svoje humanosti.

Uz pomoć donacija skupili su preko 30 milijuna dolara koje su dali za pomoć Ukrajini, rodnoj zemlji Mile Kunis.

Mila je s oduševljenjem zahvalila svima koji su donirali:

''Preplavljeni smo zahvalnošću na podršci. Iako je ovo daleko od rješenja problema, naš zajednički napor omogućit će da toliko ljudi lakše krene naprijed u svoju budućnost koja je neizvjesna'', zaključila je Mila. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Hvar - 1 Nina Badrić Hvar - 2 Nina Badrić Hvar - 4 +0 Nina Badrić Hvar - 5 Celebrity Nina Badrić otkrila djelić stana na Hvaru, u kratkom videu pokazala je detalje svog drugog doma!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović, Branislav Glumac +9 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 2 Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene