preminuo u 75. godini

Valentić je u mladosti doživio kliničku smrt, evo kako je prepričavao to iskustvo: "Ja sam to doživio kao najdivniju stvar na svijetu"

Duško Valentić Duško Valentić Davor Puklavec/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić Duško Valentić +13 Duško Valentić - 6 Galerija

Duško Valentić preminuo je u 75. godini, a svojevremeno je prepričao i svoje iskustvo s kliničkom smrti, koju je doživio kad mu je bilo samo 27 godina.

Naš poznati kazališni, televizijski i filmski glumac Duško Valentić preminuo je u 75. godini.

Glumac koji će najviše ostati upamćen po ulozi Papundeka u kultnom "Velom mistu" već se u mladosti suočio sa svojom smrtnošću.

Naime, Valentić u dobi od 27 godina doživio kliničku smrt. Iskustvo koje obični smrtnici najčešće povezuju sa svjetlošću na kraju tunela, Duško je smatrao privilegijom o kojoj nije voli pričati, no, ipak je o tome progovorio nekoliko puta.

"Prvenstveno ja se ne bojim smrti, više se ne bojim smrti i govorim ljudima da se ne treba bojati smrti, tko god me pita", rekao je Duško za IN magazin 2010. godine, kada smo ga gledali u seriji "Najbolje godine" kao svećenika Andriju.

Na pitanje zašto se smrti ne treba bojati kratko je tada odgovorio:

"Odlazak je nešto što je, ja sam doživio kao najdivniju stvar na svijetu koja mi se desila! uvjetno rečeno, jedva čekam da mi se to ponovo dogodi. To je toliko lijepo!"

Osim u spomenutim serijama, Valentić je tijekom bogate dugogodišnje karijere ostvario brojne druge uloge u Gavelli i Teatru ITD, a imao je i više od 50 filmskih i televizijskih uloga.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +30 Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene