Veliko uzbuđenje

Mia Begović oglasila se nakon vijesti da će postati baka, ono važno već je obavila: "Bit će toga još!"

Maja Lena Lopatny i Mia Begović Maja Lena Lopatny i Mia Begović Maja Lena Lopatny/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny i Mia Begović, 2002. godina Maja Lena Lopatny i Mia Begović, 2002. godina Mia Begović Mia Begović Mia Begović Mia Begović Mia Begović Mia Begović - 3 Mia Begović +18 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Galerija

Mia Begović oglasila se nakon lijepih vijesti da će postati baka i priznala koliko je uzbuđena zbog dolaske prinove u obitelj.

Naša legendarna glumica Mia Begović oglasila se nakon sretne vijesti da će postati baka, odnosno da njezina kći Maja Lena Lopatny čeka prvo dijete sa svojim partnerom Karlom Šeparevićem.

32-godišnja Maja sretnu je vijest potvrdila za magazin Gloria, sada ju je prokomentirala i uzbuđena 61-godišnja Mia.

"A kako neću biti sretna? Pa, presretna sam što ću postati baka. Toliko uzbuđenje sad vlada u obitelji", otkrila je Mia za 24 sata.

Maja i Karlo spol djeteta zasad nisu htjeli otkriti javnosti, tek užoj obitelji, a buduća baka već je obavila kupnju.

"Ma već sam sve i svašta nakupovala, od najmanje sitnice do velikih stvari. Bit će toga još", otkrila je Mia i dodala kako će uskočiti Maji s čuvanjem.

"Čuvat ću dijete koliko god bude trebalo. Stalno, ako treba", zaključila je sretna Mia i dodala da ju Mia često pita za savjete.

Podsjetimo, Mia je Maju Lenu dobila u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije nepune dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene