prizori koji su umirili britance

Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 9 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 1 +20 Kate Middleton - 2 Galerija

Kate Middleton i kralj Charles zajedno na balkonu Buckinghamske palače raznježili su sve Britance.

Prizori Kate Middleton i kralja Charlesa na balkonu Buckinghamske palače na ''Trooping the Colour'' obišli su svijet.

Nakon višemjesečne šutnje o stanju Kate Middleton, princeza se pridružila velikoj proslavi, a ona i kralj stajali su jedno pored drugog i razdragano gledali paradu.

Svi su primijetili jednu malu promjenu u odnosu na prošlu godinu, a to je da je Kate stajala do kralja umjesto princa Williama, što je divna gesta kralja Charlesa na koju se očito odlučio u čast povratka vojvotkinje kraljevskim dužnostima.

Brojnim Britancima laknulo je nakon ovih fotografija, a mnogi su se pribojavali da do ovoga neće ni doći obzirom da se oboje bore s okrutnim karcinonom.

Uz njih su čvrsto stajali njihovi supružnici i nasljednici.

Fotografije koje su se već upisale u povijest, pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Pogledaji ovo Princ Louis - 2 Celebrity Princa Louisa kamere su opet snimile u preslatkom trenutku, pogledajte kako je uspio nasmijati čak i bolesnu Kate!

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Iza haljine koju je Kate izabrala za povratak u javnost krije se posebna poruka, mislila je na svaki detalj!

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Kate Middleton oglasila se prvi put nakon dijagnoze, sve je objasnila u dirljivoj objavi pa otkrila na kojem događaju će nazočiti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +28 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom izdanju, jedan detalj posebno se isticao, a otkrila je i zašto nije u Njemačkoj

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Luke Modrića - 7 Obitelj Luke Modrića - 6 Obitelj Luke Modrića - 5 Obitelj Luke Modrića - 4 +26 Obitelj Luke Modrića - 3 Celebrity Obitelj Luke Modrića u Berlinu se okupila u velikom broju, pala je i zajednička fotografija za uspomenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene