pljušte reakcije

Uništen prvi portret kralja Charlesa, pogledajte kako izgleda nakon što su ga preuredili aktivisti

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju kralj Charles Kralj Charles - 1 Kralj Charles i Camilla - 7 Kralj Charles i Camilla - 8 Kralj Charles i Camilla - 6 Kralj Charles i princ William Kralj Charles III. Kralj Charles III. i Edgars Rinkevics Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +17 Kralj Charles i Camilla - 1 Galerija

Aktivisti su izazvali brojne reakcije nakon što su preuredili portret kralja Charlesa. U nastavku pogledajte o čemu je riječ.

Aktivisti udruge za prava životinja Animal Rising uništili su prvi službeni portret kralja Charlesa III, koji je izložen u galeriji Philip Mould u Londonu.

Kraljevo lice aktivisti su prekrili likom iz animiranog filma i dodali natpis: "Pogledajte okrutnost na farmama RSPCA" kao "riječi" koje izgovara monarh.

Ovaj potez tumači se kao vandalizam, a velik broj korisnika društvenih mreža nizao je brojne reakcije na spomenutu situaciju. Na X-u prevladavaju zaključci da je ovaj potez krajnje neprimjeren. 

 

"I sve se slučajno dogodilo pa je filmska ekipa stajala u blizini kako bi sve to snimila, bez ikakve reakcije osiguranja", "Osiguranje ih je pustilo sa svom tom opremom?", "Ološ, nadam se da će zakon reagirati", "Gdje je osiguranje?", "Zašto ih je osiguranje pustilo?", "Životinje će večeras sigurno bolje spavati znajući da ste 'preuredili umjetničko djelo",  "Sramotno i odvratno. Sve vas treba privesti", nizali su se komentari.

Ipak, postoji i oni koji podržavaju ovaj porez te ga karakteriziraju kao zabavu.

Evo i kako aktivisti opravdavaju ovu situaciju. 

"Budući da je kralj Charles tako veliki obožavatelj "Wallace i Gromit", nismo mogli smisliti bolji način da privučemo njegovu pažnju na užasne prizore na farmama RSPCA Assured. Iako se nadamo da je ovo zabavno Njegovom Veličanstvu, također ga pozivamo da ozbiljno razmisli da li želi biti povezan s užasnom patnjom na farmama koje je odobrio RSPCA. Charles je jasno dao do znanja da je osetljiv na patnju životinja na britanskim farmama, sada je savršen trenutak da se uključi i pozove RSPCA da odustane od programa i kaže istinu o uzgoju životinja", rekao je jedan od aktivista Daniel Juniper.

Pogledaji ovo Kralj Charles - 2 Celebrity Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

Pogledaji ovo Charles i Karen Spencer Celebrity Brat princeze Diane razvodi se zbog skandaloznih memoara? Priznao je i da je potražio stručnu pomoć

Pogledaji ovo Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju kraljica Camilla i Brigitte Macron - 7 kraljica Camilla i Brigitte Macron - 6 kraljica Camilla i Brigitte Macron - 5 kraljica Camilla i Brigitte Macron - 4 +25 kraljica Camilla i Brigitte Macron - 3 Celebrity Ovaj video širi se brzinom munje: Kraljica Camilla nije pružila ruku prvoj dami Francuske, pogledajte njezinu reakciju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Ozcivit - 7 Burak Ozcivit - 5 Burak Ozcivit - 1 Burak Ozcivit - 8 +25 Burak Ozcivit - 6 Celebrity Turski miljenik više nije najpoželjniji muškarac? Svojom transformacijom iznenadio je mnoge, evo što je to promijenio na sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene