mjesecima je nismo vidjeli!

Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Princeza od Walesa Kate - 3 Princeza od Walesa Kate - 2 Princeza od Walesa Kate - 1 Kate Middleton Kate Middleton +26 Kate Middleton Galerija

Kate Middleton snimljena je u automobilu uoči tradicionalne parade Trooping the Colour.

Princeza od Walesa Kate Middleton pojavila se u javnosti prvi put nakon nekoliko što je otkrila da ima rak.

Kako je i najavila, stigla je na Trooping the Colour, godišnju vojnu paradu koja se održava u središtu Londona povodom službenog rođendana monarha, a snimljena je u automobili sa svojom obitelji. Za ovu je prigodu odabrala bijelu odjevnu kombinaciju, a fotografije pogledajte u galeriji.

Također se pridružila kralju Charlesu, kraljici Camilli i drugim starijim članovima obitelji na balkonu Buckinghamske palače, vrhuncu ovog događaja visokog profila.

Kate je u siječnju provela dva tjedna u bolnici nakon teške operacije abdomena, a dva mjeseca kasnije u video poruci objavila je da su pretrage otkrile prisutnost raka te da će započeti preventivnu kemoterapiju.

U osobnoj poruci u petak rekla je da njezino liječenje još uvijek traje i da će se nastaviti još nekoliko mjeseci, kao i da je "oduševljena tisućama ljubaznih poruka iz cijelog svijeta", koje su učinile svijet drugačijim za nju i njezinog supruga, prijestolonaslijednika princa Williama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani", rekla je.

"Veselim se sudjelovanju na Kraljevoj rođendanskoj paradi ovog vikenda sa svojom obitelji i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali isto tako znam da još nisam izašla iz šume".

Njezin ured, Kensington Palace, odbio je dati bilo kakve detalje o vrsti raka ili o njezinom liječenju, osim što je rekao da je preventivnu kemoterapiju počela u veljači.

Njezina se bolest poklopila s onom kralja Charlesa (75), koji je također bio podvrgnut liječenju od raka. Vratio se javnim dužnostima u travnju, ali uz ograničenje dnevnih obveza kako bi se smanjili rizici za njegov oporavak.

Glasnogovornik Buckinghamske palače rekao je da je Charles "oduševljen" zbog Kateinog dolaska na paradu.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Kate Middleton oglasila se prvi put nakon dijagnoze, sve je objasnila u dirljivoj objavi pa otkrila na kojem događaju će nazočiti!

Pogledaji ovo Natasha Archer - 1 Celebrity Ova žena desna je ruka Kate Middleton, a zbog odanosti princezi ona joj je zahvalila zavidnim poklonom

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 10 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 9 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 8 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 7 +5 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 6 Celebrity Na berlinskim ulicama pažnju je privukao Ferrari ukrašen hrvatskim kockicama, vlasnik automobila kaže: "Bit ćemo prvaci!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Izabel Kovačić Obitelj Livaković - 4 Obitelj Livaković - 3 +33 Obitelj Livaković - 1 Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene