Hrvatske WAGsice

Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Helena Livaković i Ivana Vida Helena Livaković i Ivana Vida Igor Kralj/Pixsell 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Matea i Izabel Kovačić Izabel Kovačić Obitelj Livaković - 4 Obitelj Livaković - 3 Obitelj Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković - 2 Ivan i Josipa Perišić Ivan i Josipa Perišić - 7 Ivan i Josipa Perišić - 1 Ivan Josipa Perišić (Foto: Instagram) +27 Ante Budimir Galerija

Uoči prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, predstavljamo vam domaće WAGsice, odnosno supruge naših Vatrenih.

Počelo je Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a našim Vatrenima najveća podrška s tribina bit će njihove supruge.

Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, u nastavku donosimo zanimljivosti o ljepšim polovicama naših reprezentativaca, odnosno hrvatskim WAGsicama.

Vanja Modrić

Naš kapetan Luka Modrić upoznao je svoju suprugu Vanju kada je imao samo 19 godina, a njoj je tada bilo 25 te je bila zaposlenica agencije Mamić Sport. Samozatajna diplomirana ekonomistica otad mu je najveća podrška u njegovoj itekako uspješnoj karijeri, o kojoj i zajedno odlučuju. Par se 2010. godine vjenčao kod matičara, a 2011. izmijenili su zavjete i u crkvi. Zajedno imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Izabel Kovačić

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel upoznali su se kao tinejdžeri u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. Vezu su započeli 2010. godine, a 2017. vjenčali su se u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. U siječnju 2020. godine Izabel i Mateo postali su roditelji sinčića Ivana, kojemu je kum na krštenju bio Luka Modrić, a uoči Eura otkrili su i da čekaju drugo dijete. Izabel je vlasnica uspješnih modnih brendova, od kojih je jedan pokrenula sa svojom sestrom Ivanom. Izabel je često na listama najljepših žena nogometaša, a svjetski mediji je zbog izgleda uspoređuju sa Shakirom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IZAKOVA (@izakova)

Helena Livaković

Vratar Vatrenih Dominik Livaković i njegova supruga Helena vjenčali su se nakon pet godina veze, u lipnju 2022. U siječnju godine par je dobio i svoje prvo dijete, sinčića Joakima. Helena je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te se godinama bavila umjetničkim klizanjem, a zbog izgleda je često u medijima nazivaju hrvatskom Meghan Markle.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Josipa Perišić

Ivan i Josipa Perišić par su od srednjoškolskih dana, a zanimljivo je i da su skupa sjedili u klupi. Par se 2012. godine vjenčao kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su izmijenili bračne zavjete i u crkvi na Šolti. zajedno imaju troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)

Monika Budimir

Ante Budimir sa suprugom Monikom u sretnom je braku od 2019. godine i da zajedno imaju trojicu sinova, a najmlađi je rođen prošle godine.

Jednom je prilikom otkrio i kako je upoznao suprugu.

"Upoznali smo se u Velikoj Gorici. I ona je izbjeglica, ona je iz Vukovara", kazao je za 24 sata Budimir, koji je također izbjeglica iz Žepča.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Budimir (@budimir__ante)

Silvija Brozović

Marcelo Brozović u braku je s biologinjom Silvijom. Upoznali su se 2012. godine u Velikoj Gorici, a vjenčali su se u tajnosti na Badnjak 2016. godine. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Auroru i sina Rafaela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

Ivana Vida

Domagoj Vida je bivšu Kraljicu Hrvatske Ivanu, djevojački Gugić, upoznao u noćnom klubu u zagrebu 2021. godine. Tri godine kasnije dobili su sinčića Davida, a 2017. imali su raskošno vjenčanje u Umagu. Ivana je prije udaje redala uspjehe na izborima ljepote i bavila se manekenstvom te je diplomirala ekonomiju u Zagrebu, a danas je posvećena obitelji i odgoju sina.

Iva Šarić

Bruno Petković prošle godine odveo je pred oltar voditeljicu Ivu Šarić, s kojom je 2021. dobio sina Adriana. Upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila i vezu su ispočetka držali u tajnosti, dok se krajem 2020. godine nije doznalo da su par. Iva je bila u braku i s bivšim Vatrenim Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Mia Kramarić

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia uoči Eura dobili su drugo dijete, djevojčicu koju su nazvali Eli. Par zajedno već ima sinčića Viktora, koji je došao na svijet u kolovozu 2021. godine. Pet mjeseci prije njegova rođenja, Andrej i Mia vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici. U svibnju 2022. izmijenili su bračne zavjete i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama, a tada su usput i krstili sina. Mia je po struci doktorica veterine, a par je zajedno od 2017. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Suzana Oršić

Mislav Oršić i njegova supruga Suzana zajedno su još od srednje škole, a vjenčali su se 2018., nakon 10 godina veze. Šest mjeseci prije vjenčanja postali su roditelji dječaka Manuela, a u veljači 2021. dobili su i drugog sina, kojeg su nazvali Ivano. Zanimljivo je da je Mislav zaprosio Suzanu u dalekoj Koreji, gdje su živjeli dok je on igrao za nogometni klub Jeonnam.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

Lana Miholjević

Josip Juranović i Riječanka Lana Miholjević prošle godine ozakonili su svoju ljubav kod matičara, a uoči Eura vjenčali su se i u crkvi. Josip je zbog vjenčanja nakratko napustio i kamp u Rijeci, gdje su se Vatreni pripremali za prvenstvo. Josip i Lana zajedno su već pet godina, a upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igro u Hajduku, a ona je tamo studirala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I N F I N I T A S (@infinitas_official)

Marija Pašalić

Mario Pašalić u sretnom je braku sa svojom imenjakinjom Marijom, s kojom dijeli i rođendan. Par je zajedno od 2014. godine, a vjenčali su se 2019. na Čiovu. Zajedno imaju sina Luku, kojeg su dobili u na Valentinovo 2022. godine. Pašalića je supruga osvojila svojom skromnošću, a za Mariju se uvijek piše kako nije tipična žena nogometaša, jer se ne hvali luksuzom i najčešće na društvenim mrežama objavljuje obiteljske fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Pašalić (@marijaapasalic)

Sara Ivušić

Vratar Vatrenih Ivica Ivušić u braku je s Riječankom Sarom, a par je u veljači 2021. dobio sina Lovru. O samozatajnoj Sari poznato je da se bavi modelingom te da je, između ostalog, radila i za brend Lunilu, čija je vlasnica njezina prijateljica Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića. 

Pogledaji ovo Zlatko i Davorka Dalić - 1 Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

Pogledaji ovo Zaprešić Boysi - 6 Zanimljivosti Ovo su nove navijačke pjesme koje će se oriti na utakmicama Vatrenih, znate li ih već sve?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 10 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 9 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 8 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 7 +5 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 6 Celebrity Na berlinskim ulicama pažnju je privukao Ferrari ukrašen hrvatskim kockicama, vlasnik automobila kaže: "Bit ćemo prvaci!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Marić - 7 Zlatko Marić - 3 Zlatko Marić - 2 Zlatko Marić +6 Zlatko Marić - 1 Celebrity Vlasnik najpoznatije zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj oženio se Kolumbijkom, imali su čak dvije fešte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene