Ne pojavljuje se često

Mislav Oršić objavio fotku s tajnovitom suprugom, zajedno su od srednje škole, a zaljubljeni su kao prvog dana!

Mislav i Suzana Oršić Mislav i Suzana Oršić Mislav Oršić/Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav i Suzana Oršić Iva Šarić i Suzana Oršić Mislav Oršić Mislav i Suzana Oršić Mislav Oršić Mislav i Suzana Oršić +0 Mislav i Suzana Oršić Galerija

Iva Šarić pohvalila se kako se družila sa Suzanom Oršić, nakon što su njihove muške polovice izborile polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Dinamovac Mislav Oršić zaigrao je na Svjetskom prvenstvu u Katru, u četvrtfinalnoj utakmici protiv reprezentacije Brazila, a s tribina ga je bodrila i njegova lijepa supruga Suzana koja se družila s ostalim domaćim WAG-sicama.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Između ostalog Suzana se družila i sa zaručnicom Brune Petkovića, Ivom Šarić koja je njihovu zajedničku fotografiju objavila na profilu na Instagramu i izazvala divljenje svojih pratitelja. Ljepotice su pozirale nakon utakmice na ulici, odjevene u dresove, a Iva je pritom pokazala i goli trbuh. 

Zajedničku fotografiju sa Suzanom i sinom sa stadiona je objavio i Mislav na profilu na Instagramu. 

"Sreća je jedino stvarna kada se dijeli. Uspomene iz Katra 2022.", napisao je Mislav uz objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @orsic99

Suzana i Mislav zajedno su još od srednje škole, vjenčali su se 2018. godine nakon deset godina veze, a šest mjeseci prije vjenčanja postali su roditelji dječaka. Drugog sina dobili su u veljači prošle godine, a nogometaš je prisustvovao porođaju.

Mislav je Suzanu zaprosio u dalekoj Koreji, gdje su živjeli dok je on igrao za nogometni klub Jeonnam.

"Koreja je odigrala bitnu ulogu u našim životima, tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i moram reći da nam je na kraju život u Koreji bio odličan", izjavio je Mislav jednom prilikom za za Večernji list.

Iako su zajedno već 14 godina, ako je suditi prema njegovim objavama na Instagramu, još su zaljubljeni kao prvog dana.

"Kad imamo jedno drugo, imamo sve", napisao je romantični nogometaš pored jedne od nedavnih fotki sa suprugom. Suzana je svoj profil na Instagramu zaključala, no zato Mislav redovito na svojem dijeli njihove zajedničke te fotografije s njihovim sinovima.

Suzana se u javnosti ne pojavljuje često i ne voli medijsku pažnju, a slovi kao prava ljepotica čemu svjedoče i njezine najnovije fotografije iz Katra.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +26 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput u prozirnom kostimu priredila noć za pamćenje, ali to nije bilo sve, evo kako izgleda ostvarenje njenih želja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene