Divan par!

Oršić voli samozatajnu ljepoticu od srednje škole, a čini se da su zaljubljeni kao prvog dana: "Kad imamo jedno drugo, imamo sve"

Mislav i Suzana Oršić Mislav i Suzana Oršić Mislav Oršić/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav i Suzana Oršić +0 Mislav i Suzana Oršić Galerija

Mislav i Suzana Oršić u sretnoj su vezi od 2008. godine, a zaljubljeni su kao prvog dana.

Nogometaš Dinama Mislav Oršić glavna je zvijezda nakon susreta njegova kluba s londonskim Chealsijem na kojem je postigao važan pogodak, a podrška i pohvale stižu mu sa svih strana.

Pogledaj i ovo Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Pogledajte fotografije! Dinamovci pobjedu proslavili u društvu boljih polovica i ponosno pozirali s njima na Maksimiru!

Ipak ona najvažnija svakako je podrška njegove supruge Suzane s kojom je još od srednje škole. Vjenčali su se 2018. godine nakon deset godina veze, šest mjeseci prije vjenčanja postali su roditelji dječaka. Drugog sina dobili su u veljači prošle godine, a nogometaš je prisustvovao porođaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @orsic99

Mislav je Suzanu zaprosio u dalekoj Koreji, gdje su živjeli dok je on igrao za nogometni klub Jeonnam.

"Koreja je odigrala bitnu ulogu u našim životima, tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i moram reći da nam je na kraju život u Koreji bio odličan", izjavio je Mislav za za Večernji list.

Iako su zajedno već 13 godina, ako je suditi prema njegovim objavama na Instagramu, još su zaljubljeni kao prvog dana.

"Kad imamo jedno drugo, imamo sve", napisao je romantični nogometaš pored jedne od nedavnih fotki sa suprugom. Suzana je svoj profil na Instagramu zaključala, no zato Mislav redovito na svojem dijeli njihove zajedničke te fotografije s njihovim sinovima.

Suzana se u javnosti ne pojavljuje često i ne voli medijsku pažnju, a slovi kao prava ljepotica. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham - 1 Heather Graham - 2 Heather Graham - 3 Heather Graham - 4 +7 Heather Graham Celebrity Nitko ne vjeruje da ima 52 godine! Punila je medijske stupce zbog golih scena s 20 godina mlađim, a onda otišla u zagrljaj drugom muškarcu

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa - 4 Jason Momoa - 3 Jason Momoa - 6 Jason Momoa - 7 +16 Jason Momoa - 1 Celebrity Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene