Bome se potrudila

Šuput u prozirnom kostimu priredila noć za pamćenje, ali to nije bilo sve, evo kako izgleda ostvarenje njenih želja

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Happy Fest Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 +18 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput oglasila se na Instagramu nakon svog prvog nastupa u Areni Zagreb, a sve je oduševila kreacijama u kojima ne izašla pred vjerne obožavatelje.

Maja Šuput jedna je od domaćih zvijezdi koje su napravile spektakl za pamćenje u Areni Zagreb u kojoj je nastupila u sklopu Happy festa te priznala kako joj je to bilo veliko ostvarenje želja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja se nakon i više nego uspješnog nastupa oglasila na društvenim mrežama, a podijelila je i nekoliko fotografija u kreacijama u kojima je izlazila na pozornicu.

"Arena sinoć je bila ostvarenje mojih želja. Hvala publici koja je plesala i pjevala sve pjesme od početka do kraja, energija je bila na vrhuncu, hvala za svaki aplauz, zaista smo se potrudili. Koreografije, presvlačenja u mraku iza bine u minuti, koncentracija da sve bude po planu po pitanju repertoara. Zaista puno je toga bilo jučer zadano i sada kada znam da smo sve izvršili kako smo zamislili moram se zahvaliti dubokim naklonom timu ljudi s kojima sam sve ovo i odradila. Hvala svima ljudi, volim vas", napisala je emotivna Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja ovih dana nije propustila ni događanje koje je u Zagrebu okupilo brojne poznate Hrvatice, a svojim modnim odabirom sve je iznenadila.  Naime, pojavila se na otvorenju novog salona popularnog zagrebačkog frizera Zvonimira Franića u elegantnom crnom odijelu, koje je kombinirala s bijelom košuljom i crnim štiklama, a bio je to pravi odmak od upečatljivih izdanja u kakvima smo je navikli viđati.

Na događanju je spremno pozirala fotografima sa zvijezdom večeri, a pokazala je i da uživo izgleda isto kao i na fotografijama koje objavljuje na Instagramu te da joj ne trebaju filteri i fotošop.

Šuput inače svake nedjelje gledamo u "Supertalentu", u kojem je članica žirija, a gledatelji se posebno raduju njezinim izdanjima za show, koja su iz tjedna u tjedan sve zanimljivija.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić i Bruno Petković - 4 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +26 Iva Šarić i Bruno Petković - 1 Celebrity Bruno Petković ljubio zgodnu zaručnicu na tribinama, pogledajte rijetke izljeve nježnosti kojima se prepuštaju u javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić novom fotografijom zagrijala i one najzimogroznije: U crvenom bikiniju svu pažnju usmjerila je na jedan bujni atribut

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene