"brzo smo kliknuli, ali..."

Ljubavna priča Dominika i Helene Livaković nije započela na prvi pogled, no zato je ove godine dobila najljepši mogući nastavak!

Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Livaković - 4 Obitelj Livaković - 3 Obitelj Livaković - 1 Obitelj Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković Helena Livaković - 4 Helena Livaković - 2 +22 Helena Livaković - 1 Galerija

Svoju ljubavnu priču su Dominik i Helena Livaković započeli kao prijatelji, a danas su ponosni roditelji sinčića Joakima.

Naš nogometni vratar Dominik Livaković i njegova lijepa supruga Helena svoju ljubavnu priču započeli su 2017. godine, a ni jedno ni drugo ne kriju kako to nije bila ljubav na prvi pogled.

"Brzo smo kliknuli, no to nije bila ljubav na prvi pogled. Naša je priča započela prijateljstvom. Posebno me očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je na prvu povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit. On je napravio prvi korak", izjavila je jednom prilikom Helena Livaković.

"Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja", rekla je ona ranije u intervjuu za Story.

Samozatajna Helena, koju po izgledu uspoređuju s Meghan Markle, ne voli puno toga otkrivati o sebi, ali pred kraj 2022. godine privukla je puno pozornosti na sebe na tribinama Svjetskog prvenstva kad je svojeg supruga podržavala na utakmicama i na svakoj utakmici nosila Dominikov dres.

Par se vjenčao su se u lipnju 2022. u Zadru, a prije toga su bili pet godina u vezi. 

Na svadbi im je pjevao Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika, između ostalih, bili su i Mateo i Izabel Kovačić, Luka i Vanja Modrić te Šime Vrsaljko.

Svoju ljubavnu priču upotpunili su malenim sinčićem Joakimom koji je na svijet došao početkom ove godine, a vijest o prinovi su uspješno držali u tajnosti do samog kraja. 

Pogledaji ovo Obitelj Livaković - 2 Celebrity Nove fotografije Livakovića sa suprugom i sinom hit su na Instagramu, a fanovi za našeg vratara imaju samo jednu molbu!

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković - 2 Celebrity Supruga Dominika Livakovića objavila je njihovu novu obiteljsku fotografiju: ''Sve što sam ikad željela!''

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković Celebrity Helena Livaković sa sinčićem u naručju bodrila supruga Dominika pa podijelila predivnu obiteljsku fotografiju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Julija Andrejeva Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 +24 Joško Gvardiol Celebrity Tko je žena o kojoj su se svi raspisali zbog Gvardiola? Zgodna plavuša pomno bira svoje pratitelje, a naš nogometaš među rijetkima joj je upao u oko

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +34 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene