Želi ostati tajanstvena

Tko je žena o kojoj su se svi raspisali zbog Gvardiola? Zgodna plavuša pomno bira svoje pratitelje, a naš nogometaš među rijetkima joj je upao u oko

Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 2 Goran Mehkek / CROPIX 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Julija Andrejeva Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol +18 Joško Gvardiol - 2 Galerija

Ruskinja Julija Andrejeva ovih je dana tema medija jer se otkrilo da među rijetkim osobama prati baš našeg nogometaša Joška Gvardiola.

Lijepa Ruskinja Julija Andrejeva našla se u centru pozornosti jer na Instagramu prati samo 27 ljudi, a među njima je naš mlađahni nogometaš Joško Gvardiol.

Često mu ostavlja komentare ispod fotografija, mnogi su to protumačili kao udvaranje, a veliku je buru izazvao njezin dolazak u Zagreb.

Ipak, Ruskinja se nakon napisa određenih medija odlučila javno oglasiti na vlastitom profilu na Instagramu poručivši da su sve to gluposti.

"Ljudi, tekst koji jučer objavio hrvatski tisak je glupost, ne vjerujte svemu što napišu", kratko je poručila ruska plesačica.

Kasnije se oglasila još jednom porukom koju je gol.hr prenio u cijelosti:

"Prije pisanja članka profesionalni novinar provjerava podatke, kontaktira osobu o kojoj želi napisati članak, napravi intervju pa tek onda napiše članak. Ne dajem intervjue o svom privatnom životu jer to držim u tajnosti."

Julija na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja, dok ona na Instagramu prati tek dvadesetak ljudi, a među njima su Joško Gvardiol i njegov suigrač iz Cityja Ruben Dias.

Ipak, njen profil zaključan je za javnost, a neke od njenih rijetkih fotografija dostupnih javnosti pogledajte OVDJE.

Zanimljivo je da je nakon medijske pozornosti Julija tijekom dana obrisala sve svoje profile.

22-godišnji Joško od samog početka privlači pozornost medija, a svojim izgledom šarmirao je ženski rod svih generacija. Svi ga s nestrpljenjem čekaju vidjeti i na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/euro-2024-raspored-hrvatske-i-svih-utakmica-prvenstva---815721.html

Ipak, koliko je poznato, djevojku još uvijek nema.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 2 Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

Pogledaji ovo Gvardiol i Majer Celebrity Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

Pogledaji ovo Kim Kardashian Celebrity Naše Vatrene na prvoj utakmici gledat će i Kim Kardashian, pogledajte koliko je iskeširala za karte u luksuznoj loži!

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Nekad i sad Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Pogledaji ovo Deniss Grgić Nekad i sad Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Marić - 7 Zlatko Marić - 3 Zlatko Marić - 2 Zlatko Marić +6 Zlatko Marić - 1 Celebrity Vlasnik najpoznatije zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj oženio se Kolumbijkom, imali su čak dvije fešte!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +34 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene