u opatiji

Evo kako se Gvardiol i Majer opuštaju prije važnog natjecanja, pozornost je ukralo i društvo u kojem su uživali

Gvardiol i Majer Gvardiol i Majer Caffe bar Mimoza/Facebook 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gvardiol i Majer Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s mamom Sanjom Joško Gvardiol Joško Gvardiol, 2019. godina +20 Joško Gvardiol, 2019. godina Galerija

Joško Gvardiol i Lovro Majer snimljeni su u jednom opatijskom kafiću, a fotografija je objavljena uoči prošle utakmice Hrvatske protiv Portugala.

Na društvenim mrežama širi se fotografija naših nogometaša Joška Gvardiola i Lovra Majera, koja je snimljena u jednom kafiću u Opatiji. 

Fotografija je prvotno objavljena na Facebooku, a posebnu pozornost privukao je psić koji se nalazio u Gvardiolovu krilu, ali i društvo u kojemu se nalazio. 

Ne zna se kada je fotografija nastala, ali je objavljena uoči posljednje utakmice Hrvatske i Portugala u Lisabonu.

Joško Gvardiol tada je igrao na lijevome boku, baš kao u Manchester Cityju, iako je inače stoper. Nakon susreta dao je izjavu za Novu TV.

"Dobra igra, pogotovo prvo poluvrijeme, šteta što nismo zabili koji gol više. Ovako izgleda kao da je bilo tijesno. Portugal je bio opasan i manjak koncentracije koštao nas je gola. Ali nismo izgubili glavu i za ovo trebamo biti spremni na Euru jer nas čekaju teške utakmice", rekao je.

Inače, sitno se broji do prve utakmice ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva, a Hrvatska će u subotu igrati protiv Španjolske.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 2 Celebrity Gvardiol objavio djelić prizora iz obiteljskog vrta i pokazao što radi izvan nogometnog terena!

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić Celebrity Kovačić i Gvardiol slavili sa suigračima, Mateu se pridružila i lijepa supruga, a ni Joško nije stigao sam!

Pogledaji ovo Joško Gvardiol Celebrity Joško Gvardiol obilježio veliki dan u životu svoje sestre, vidi se da ne može biti ponosniji na nju!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 4 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 3 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker - 2 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker +13 Renato Đošić Renman i Ivanka Bešker Nekad i sad Nedavno je odjeknula vijest o rastavi zagrebačkog repera i njegove partnerice, a evo kako su izgledali u danima slatkog iščekivanja!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žana Štrbac - 2 Žana Štrbac Kukolj - 16 Žana Štrbac Kukolj - 15 Žana Štrbac Kukolj - 14 +21 Žana Štrbac Kukolj - 13 Nekad i sad Sjećate se voditeljice naše hit-emisije? Tada je imala tek 24 godine, a danas je njezina pojava malo je reći drukčija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene