Baš se promijenila

Sjećate se voditeljice naše hit-emisije? Tada je imala tek 24 godine, a danas je njezina pojava malo je reći drukčija!

Žana Štrbac - 1 Žana Štrbac - 1 Dino Stanin/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žana Štrbac - 2 Žana Štrbac Kukolj - 16 Žana Štrbac Kukolj - 15 Žana Štrbac Kukolj - 14 Žana Štrbac Kukolj - 13 Žana Štrbac Kukolj - 12 Žana Štrbac Kukolj - 11 Žana Štrbac Žana Štrbac Žana Štrbac Kukolj - 10 +15 Žana Štrbac Kukolj - 9 Galerija

Voditeljica Žana Štrbac nekad je bila mlado i slatko lice Nove TV, a danas je neprepoznatljiva, evo kako izgleda.

Žana Štrbac ime je poznatije onima koji su početkom 2000-ih godina na Novoj TV pratili emisiju ''Nova lova''.

Svojim ženstvenim oblinama, ali i izazovnim odjevnim kombinacijama ta je voditeljica 2008. mamila uzdahe gledatelja sa svoje 24 godine, a u to je vrijeme ljubila svojeg suvoditelja Tonija Jeričevića.

Žanu smo 2010. godine gledali i u "Farmi", a tada se doznalo i da ima četverogodišnjeg sina.

Sjećate li se Žane s malih ekrana?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Dok je Žana bila na "Farmi", sin je živio sa svojim ocem, a Žana se nakon tog skandala povukla iz medija i javnosti, no nedavno se vratila na male ekrane i radi na dvije satelitske televizije te je i organizatorica evenata.

"Vratila sam se, ambiciozna kao i uvijek, s raznim novitetima. Vodim dvije televizijske emisije i radim u jednoj odličnoj hrvatskoj firmi, kao menadžer projekta, u suradnji s organizacijama raznih evenata", rekla je Žana za Tabloidno, pa se prisjetila i svojih voditeljskih početaka na Novoj TV.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zana Strbac Kukolj (@zana_strbac_kukolj)

"Vođenje 'Nove love' za mene je bilo nezaboravno iskustvo i poglavlje života koje ću uvijek pamtiti", istaknula je Žana, koja danas izgleda dosta drukčije nego kako je pamtimo.

Ovom je prilikom progovorila i o svojem nestanku iz javnosti.

"Ne bih voljela govoriti o razlozima povlačenja iz medijskog života, jednostavno sam odlučila da to tako treba biti. Bio mi je potreban mir u tom razdoblju života, i mislim da svi imamo takvu fazu u životu, pogotovo medijski eksponirane ličnosti", objasnila je.

Kako je Žana izgledala dok smo je gledali na Novoj TV i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus ponosno se raspričala o svojoj djeci, a otkrila nam je i što traži od muškarca koji bi nju osvojio: ''Da se nađe netko takav...''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Buryana - 2 Lidija Bačić i Buryana - 1 Lidija Bačić i Neda Ukraden Lidija Bačić +33 Lidija Bačić - 3 Celebrity Ovo je Lile koju još niste upoznali, u izdanju u kojem se inače ne pokazuje progovorila je o svom izgledu, ali i ljubavi: ''Dosad sam to zadržavala za sebe, ljudi uvijek misle…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene