nestala nakon skandala

Prije 15 godina vodila je emisiju na Novoj TV, a sada se vratila na male ekrane, ali izgleda potpuno drugačije!

Žana Štrbac Žana Štrbac YouTube/Screenshot 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Žana Štrbac Žana Štrbac Toni Jeričević Žana Štrbac Sabina Čedić i Žana Štrbac Žana Štrbac Kukolj - 1 Žana Štrbac Kukolj - 2 Žana Štrbac Kukolj - 3 Žana Štrbac Kukolj - 4 Žana Štrbac Kukolj - 5 +10 Žana Štrbac Kukolj - 6 Galerija

Žana Štrbac Kukolj vratila se na male ekrane 15 godina nakon što smo je gledali kao voditeljicu emisije "Nova lova", a otada se i drastično promijenila.

Sjećate se emisije "Nova lova" koja se prije 15 godina emitirala na Novoj TV? Ako ste odgovorili potvrdno, onda zasigurno još dobro pamtite i voditeljicu emisije Žanu Štrbac Kukolj.

Svojim ženstvenim oblinama, ali i izazovnim odjevnim kombinacijama tada je mamila uzdahe gledatelja, a u to je vrijeme ljubila svojeg suvoditelja Tonija Jeričevića.

Jeste li gledali emisiju Nova lova?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Žanu smo 2010. godine gledali i u "Farmi", a tada se doznalo i da ima četverogodišnjeg sina.

Dok je Žana bila na "Farmi", sin je živio sa svojim ocem, a Žana se nakon tog skandala povukla iz medija i javnosti, no sada se vratila na male ekrane i radi na dvije satelitske televizije te je i organizatorica evenata. 

"Vratila sam se, ambiciozna kao i uvijek, s raznim novitetima. Vodim dvije televizijske emisije, i radim u jednoj odličnoj hrvatskoj firmi, kao menadžer projekta, u suradnji s organizacijama raznih evenata", rekla je Žana za Tabloidno, pa se prisjetila i svojih voditeljskih početaka na Novoj TV.

"Vođenje 'Nove love' je za mene bilo jedno nezaboravno iskustvo, i definitivno poglavlje života koje ću uvijek pamtiti u cijelosti", istaknula je Žana koja danas izgleda dosta drugačije nego kako je pamtimo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zana Strbac Kukolj (@zana_strbac_kukolj)

Ovom je prilikom progovorila i o svojem nestanku iz javnosti.

"Ne bih voljela govoriti o razlozima povlačenja iz medijskog života, jednostavno sam odlučila da to tako treba biti. Bio mi je potreban mir u tom periodu života, i mislim da svi imamo takvu fazu u životu, pogotovo medijski eksponirane ličnosti", objasnila je. 

Kako je Žana izgledala dok smo je gledali na Novoj TV i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar i Danilo Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Aleksandar, Danilo i Milica Vučić +13 Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Celebrity Aleksandar Vučić ponosno pozirao sa svojim sinom iz prvog braka, pogledajte koliko mu sliči: "Isti Aco!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Herceg Ivan Herceg Ivan Herceg i Doris Pinčić Ivan Herceg - 1 +21 Ivan Herceg - 2 Nekad i sad Bio je zvijezda domaćih sapunica pa je nestao iz javnosti na nekoliko godina, a sada je nakon dugo vremena osvanula njegova nova fotografija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene