Ako ste se i vi zapitali!

Je li vam profesorica engleskog iz našeg hit-showa zvučala poznato? Evo gdje ste već mogli čuti njen glas!

Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 18 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 18 Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 1 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 2 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 3 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 4 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 5 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 6 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 7 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 8 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 9 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 10 +7 Maja Štrbac, Tko to tamo pjeva? - 12 Galerija

Profesorica engleskog koju smo imali priliku gledati u posljednjoj epizodi showa ''Tko to tamo pjeva?'' je i pozanat radijska voditeljica Maja Štrbac.

U posljednjoj epizodi uzbudljivog showa ''Tko to tamo pjeva?'' Maja Štrbac, tajni glas profesorica engleskog oduševila je pustivši glas u razotkrivanju, a njezin vokalni aparat je itekako poznat naciji.

Naime, Maja Štrbac svoj glas koristi na sve moguće načine, a publici je i poznat jer ga često čuju na radiju gdje radi kao glavna urednica informativnog programa.

Pogledaji ovo Denis Kovač - Tko to tamo pjeva - 10 Celebrity Tko je knjižničar koji je oduševio glasom u našem hit-showu? Na njegovu životnu priču nećete ostati imuni!

''Obožavam svoj posao, glavna urednica informative sam, novinar, i volim to što svaki dan učim nešto novo, jer je posao jako dinamičan.'' govori Maja, koja uz radijski posao obavlja i onaj profesorice engleskog. ''Radim i u školi stranih jezika. To radim već godinama i jako volim i taj posao, podučavam i male i velike. U oba posla ima puno pričanja, puno kreative i to je ono što me zaista veseli.'', dodaje.

Nakon što se predstavila nastupom u prvom izazovu gdje svi tajni glasovi pjevaju, odnosno otvaraju usta na snimljenu matricu, profesorica engleskog već je u nekim panelista pobudila znatiželju. U trećem izazovu, naziva ''Tajni studio'' u kojemu natjecatelj odabire tajne glasove čiji će mu se videi pokazati ne bi li dobio dodatne dokaze, natjecateljica Paula Eleta Barišić se odlučila upravo za profesoricu engleskog i pedikerku.

Pogledaji ovo Meri Goldašić u ''Tko to tamo pjeva'' - 14 Celebrity Meri iz ''MasterChefa'' vratila se na male ekrane, a otkrila je što je pomislila kad je za natjecateljskim pultom primijetila kolegicu: ''Kad sam je vidjela…''

''Profesorica pjeva, pedikerka ne pjeva!'' odlučno je komentirala Alka Vuica. No, natjecateljica je profesoricu, na čuđenje svih panelista, eliminirala već u sljedećem izazovu.

''Napravit ću tu malo pomutnju, neka se malo zabavljamo, izbacit ću profesoricu engleskog'' kazala je natjecateljica, a Luka Nižetić je zaključio kako je ona prva osoba koja je izludila paneliste u showu. Profesorica engleskog, Maja Štrbac, je u razotkrivanju zapjevala svojim, dobrim glasom, pa tako natjecateljica u tom izazovu nije osvojila novac.

Pogledaji ovo Natali Rade Celebrity Influencerica iz našeg hit-showa sestra je glazbenice oko koje se digla bura zbog otkazanog koncerta, a zatim i zbog Dore!

Maja je osoba raznolikih interesa.

''Pjevam, napisala sam knjigu poezije, pišem pjesme zapravo od malih nogu i to mi je ispušni ventil, sviram ukulele, glumim u kazališnoj skupini Slomi nogu, plešem (trenirala sam prije), imam bend s kojim sam uglazbila spomenutu knjigu poezije i radimo glazbu zajedno, posuđujem glas (vokalna animacija) najčešće u reklamama za radije i za televizije, ali dogodi se i koji crtić, konferencija i slično. Radim to na engleskom i na hrvatskom. Organizatorica sam Tabor film festivala. Trenutno i jednom prijatelju editiram krimi roman koju ću kasnije prevesti na hrvatski i snimiti i audioknjigu. Većina mojih hobija povezana je s glasom i u tome najviše i uživam.'' ističe.

Pogledaji ovo Marija Petrović Zanimljivosti Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Novu epizodu showa ''Tko to tamo pjeva'' pogledajte već sljedećeg petka, 17. svibnja na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene