upoznali smo im i majku

Influencerica iz našeg hit-showa sestra je glazbenice oko koje se digla bura zbog otkazanog koncerta, a zatim i zbog Dore!

Natali Rade Natali Rade Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Rade Natali Rade i Frano Ridjan Natali i Stela Rade Natali i Stela Rade Natali i Lidija Rade Natali i Stela Rade Natali i Stela Rade Natali i Stela Rade Lidija Rade, Supertalent - 1 Lidija Rade, Supertalent - 2 +19 Lidija Rade, Supertalent - 3 Galerija

Natali Rade natjecateljica je nove epizode zabavnog showa ''Tko to tamo pjeva?'', a njenu sestru Stelu i mamu Lidiju poznali smo u "Supertalentu".

Natjecateljica nove epizode zabavnog showa ''Tko to tamo pjeva?'' je mlada majka, influencerica iz Jastrebarskog, Natali Rade.

Sebe opisuje kao pozitivnu, upornu, jaku, discipliniranu i nesvakidašnju osobu, a u show se prijavila jer kaže: ''Došla sam ovdje uzeti pare, jer mi treba auto!''

U slobodno vrijeme uživa u svojim hobijima – plesu na svili i obruču te kupanju u hladnoj vodi, a najviše ju u životu usrećuje trogodišnja kćer i posao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natali Rade (@mamadramahr)

Inače, Natali je sestra popularne harmonikašice Stele Rade, koju smo prošle godine imali priliku gledati u showu Supertalent, gdje je nastupila i s njihovom jakom Lidijom.

Majka i kći tada su sve oduševila izvedbom pjesme "Providenca" Petra Graše i Tončija Huljića, a na prijavu u show potaknula su ih teška životna iskustva.

Pogledaji ovo Lidija Rade, Supertalent - 4 Celebrity Majka i kći koje su zbog bliskih susreta sa smrću odlučile iskoristiti sve što im život pruža: ''To te prebrika u glavi, kreneš malo drugačije gledati na život''

''Zanimljivo je to što smo u tom jednom periodu i ona i ja imale, ja sam imala tu prometnu, ona je imala taj bliski susret sa smrću, i jedna i druga zapravo, i mislim da je to nešto što te prebrika u glavi, i zbog čega kreneš malo drugačije gledati na život, i kao idem iskoristiti sve, sve što život da, svaki dan, idem sve'', ispričala je tada Stela.

''Imala sam infarkt u kratko rečeno, prije mjesec dana, moram vam reći da sam pitala doktora hoću li stići do snimanja na svemu poraditi, jesam, hvala Bogu. I to gledam kao svoj novi početak, imam novu šansu koju mislim iskoristiti najbolje što mogu'', dodala je Lidija.

O Steli se puno pisali i krajem prošle godine, nakon što je otkazan njen nastup na Adventu u Svetom Ivanu Zelini i to samo pola sata prije početka.

Turistička zajednica grada o tome se oglasila i službenim očitavanjem u kojem su tvrdili da glazbeni program nije bio prijavljen, dok je Stela u videu koji je objavila na društvenim mrežama navela kako je jedan od mogućih razloga taj što je trebala svirati harmoniku koju, kako je rekla, nažalost neki ljudi u Hrvatskoj i dalje gledaju kroz negativan kontekst jer se odmah misli kako bi se na tom nastupu svirao turbofolk.

Stala se ove godine prijavila i na Doru s pjesmom ''Balkan Pop'', no nije se kvalificirala, iako mnogi smatraju da je trebala. Nakon što je pjesma objavljena podršku joj je, među ostalima, uputila i Severina.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 5 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 4 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 2 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković - 1 +30 Andrej Plenković i supruga Ana Maslać Plenković s djecom - 3 Celebrity Suprugu Andreja Plenkovića nismo imali priliku vidjeti od 2019. godine, a zbog njezina zadnjeg poteza svi se pitaju samo jedno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene