Prije šest godina!

Prisjetite se kako je Knoll izgledala kad smo je prvi put ugledali na tribinama, preko noći je postala slavna!

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL) Ivana Knoll (FOTO: Instagram) Ivana Knoll (FOTO: Instagram) Ivana Knoll, Kolinda Grabar Kitarović (FOTO: Instagram) Ivana Knoll (FOTO: Privatni album) Ivana Knoll (FOTO: Privatni album) Ivana Knoll (FOTO: Privatni album) Ivana Knoll (FOTO: Privatni album) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) +33 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Knoll danas je naša najpoznatija navijačica i jedna od najvećih influencerica, a evo kako je izgledala na početku slave kad joj se život okrenuo preko noći.

Ivana Knoll prije šest godina postala je jedna od najčešćih tema medija, a ovu slavu nije mogla ni sanjati.

O famoznoj Knoll počelo se pričati za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a ovo je njezina priča.

Ivana je rođena u Njemačkoj, a u Hercegovini je živjela sa svojim roditeljima gdje je pohađala Opću gimnaziju. Godinama se bavila i plesom, a velika je obožavateljica svih vrsta trbušnog plesa i plesa na šipci.

Tijekom svojih mladih dana bavila se modelingom i bila na izboru za Miss, ali prava slava dočekala ju je iza ugla gdje se najmanje nadala.

U lipnju 2018. godine Hrvatska je prvu utakmicu u grupnoj fazi na tadašnjem Svjetskom prvenstvu imala s Nigerijom. Tada se na tribinama pojavila zgodna navijačica duge crne kose odjevena u haljinicu s kockicama te odmah privukla pozornost mnogih.

Njezine fotografije tada su obišle svijet, brzo je dobila i nadimak najljepše navijačice Vatrenih, a ostalo je povijest.

Ivanu je tada primijetila i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović s kojom se tada fotografirala, a sve su podijelile i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Utakmicu po utakmicu i tako sve do finala, Ivana je nosila zanimljive outfite u kojima je bila lako uočljiva, a tako je ostalo sve do danas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Svoju popularnost iskoristila je u poslovne svrhe, vlasnica je svog brenda kupaćih kostima, a krajem 2022. godine otkrila je da se seli u Sjedinjene Američke Države.

Danas tamo živi, radi kao DJ-ica, a svojim zavodljivim fotografijama svakodnevno zabavlja pratitelje.

Nije zaboravila ni na svoju Hrvatsku, a da će našu reprezentaciju pratiti i ovo Europsko obećala je još odavno.

U Berlin je već stigla, a svi s veseljem jedva čekaju vidjeti njene nove fotografije s natjecanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Kako je izgledala na početku, a koliko se do danas promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll iznenadila zahtjevom koji je imala za njemačke novine, a otkrila im je svoj plan za Europsko prvenstvo u Njemačkoj!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Uzrujana Ivana Knoll javila se iz Berlina uoči Eura, evo što ju je izbacilo iz takta: "Plaćam tisuće za ovo!"

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll demantirala neistine koje se šire: ''Pričate gluposti, vidimo se na utakmicama''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 11 Rafaella Santos - 10 Rafaella Santos - 9 Rafaella Santos - 8 +24 Rafaella Santos - 6 Celebrity Sestra slavnog nogometaša sve više privlači pažnju javnosti, zbog ovih prizora s plaže bit će vam jasno i zašto!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 1 +26 Deniss Grgić - 4 Nekad i sad Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene