Sjećate se nje?

Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

Deniss Grgić Deniss Grgić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić (FOTO: Instagram) Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 4 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 2 +20 Deniss Grgić Galerija

Deniss Grgić 2018. godine bila je glavna konkurencija Ivani Knoll zbog jedne navijačke fotografije koju je objavila, a evo kako izgleda danas.

Deniss Grgić preko noći je postala najveća konkurencija Ivani Knoll 2018. godine nakon što je objavila fotografiju s mora na kojoj nosi krunu od štitova s hrvatskog grba.

Deniss je livanjskih korijena, baš poput Zlatka Dalića, a inače je iz Koprivnice.

Ovu ljepoticu otkrio je lokalni portal i predstavio je kao opasnu konkurenciju Ivani Knoll, a osim hrvatskih simbola, svi su gledali u njenu fantastičnu figuru u bijelom kupaćem kostimu koju je ponosno pokazala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

''Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim'', kazala je tada Deniss za podravski.hr.

Deniss je danas uspješna likovna umjetnica, a prošle godine natjecala se i u našem showu ''Ples sa zvijezdama''.

Od ove fotografije prošlo je puno vremena, a Deniss danas izgleda potpuno drugačije, prvenstveno zbog boje kose koja joj je danas crna.

Zbog nje ju već dugo uspoređuju i s američkom glumicom Megan Fox.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss o usporedbama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗦𝗦 grgić 🎠 (@deniss_jo_dena)

Hoće li strastveno navijati i na ovom Europskom prvenstvu u Njemačkoj preostaje nam vidjeti, a njene fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Deniss Grgić - 1 Celebrity Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

Pogledaji ovo Deniss Grgić - 2 Celebrity Hrvatska Meghan Fox poslije prizora golišavog oslikavanja zida, pohvalila se da slavi rođendan!

Pogledaji ovo Deniss Grgić - 1 Celebrity Hrvatska Megan Fox u minijaturnoj haljnici plijenila je pažnju na ulicama grada: "Toliko ljepote i zgodnoće na slici"

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Poslušajte kako Ivana Knoll govori njemački! Svojim pratiteljima javila se ispred stadiona pa sve iznenadila videom

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll iznenadila zahtjevom koji je imala za njemačke novine, a otkrila im je svoj plan za Europsko prvenstvo u Njemačkoj!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Čerkez - 10 Antonija Čerkez - 9 Antonija Čerkez dobila poklon - 1 Antonija Čerkez dobila poklon - 2 +28 Antonija Čerkez - 11 Celebrity Mlada Hercegovka koja je rasturila u Zvezdama Granda nastupila u Osijeku, no jasno je da osim glasom pozornost privlači i još nečim!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rafaella Santos - 11 Rafaella Santos - 10 Rafaella Santos - 9 Rafaella Santos - 8 +24 Rafaella Santos - 6 Celebrity Sestra slavnog nogometaša sve više privlači pažnju javnosti, zbog ovih prizora s plaže bit će vam jasno i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene